star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jánossomorja

  • 192 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 830 m²

    telek

Vételár:

119,9 millió Ft

Eladó ház Jánossomorja

  • 192 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 830 m² telek

  • Eladó ház Jánossomorja

  • 192m²


Ár:

119 900 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az eladó Jánossomorjai családi ház egy igazi gyöngyszem, amely mindent kínál amire egy otthonvágyó családnak szüksége lehet.

A tágas és gondosan tervezett 96 nm-es alsó szinten megtalálható a kényelmes nappali, hálószoba, a nagy konyha-étkező, fürdőszoba, mosókonyha melyek megkönnyítik a mindennapi teendőket.

A fél emelettel l feljebb a szintén 96 nm a ház központi része.
A gyönyörűen kialakított tágas nappali , modern konyha-étkező és a három nagyméretű szobák melyek minőségi burkolatokkal lettek megépítve. Az egész ház egyedi eleganciát és stílust sugall.

A ház új tetővel és kiváló szigeteléssel rendelkezik Az ingatlan fűtése is modern, kondenzációs gázkazán,így biztosítva a komfortos életet és az energiatakarékosságot.

A három rétegű nyílászárók pedig további hő- és hangszigetelést biztosítanak.
A környezet is lenyűgöző a 830 nm-es parkosított kert és térkövezett udvar, valódi kikapcsolódást nyújt minden évszakban.
Egy 60 nm es melléképület került kialakításra, ami ideális lehetőséget kínál két autó számára zárt garázs formájában illetve 15 nm es tároló kapott helyet.
Az öntözőrendszer kiépítése pedig gondoskodik a kert szépségéről és megőrzéséről. Ez az ingatlanvalóban minden részletre odafigyelve lett kialakítva, és egyaránt megfelel a kényelemnek, stílusnak és praktikumnak.

Két generáció számára is tökéletes választás lehet, hiszen minden adott a nyugodt élettérhez.Ne habozzon tovább, és szerezze be ezt az álomotthont a családjának.


Elhelyezkedés

Jánossomorja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6615085


Az általad megtekintett eladó jánossomorjai családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 192 m², míg a hozzá tartozó teleké 830 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 119,9 millió Ft, négyzetméter ára 624 479 Ft, ami a jánossomorjai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Albrecht Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615085. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jánossomorja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.