star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászapáti

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 005 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Jászapáti

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 005 m² telek

  • Eladó ház Jászapáti

  • 160m²


Ár:

25 000 000 Ft

Építés éve
1976
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A Jászberényi CasaNetWork Ingatlan Iroda megvételre kínál, egy 4 szobás családi házat Jászapátin.Az ingatlan jellemzői:- a családi ház egy 1005 m2 nagyságú telken helyezkedik el, a lakóterülete: 160 nm,- az udvarban található még egy három helyiségből álló gazdasági épület (tároló, műhely, garázs),- a lakóház szilikátból épült 1976-ban, beton alapra, melyet 10 cm-es üveggyapot szigeteléssel láttak el,- 2020-ban elvégzett felújítások:  az utcafrontra néző szobákban új műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval lettek felszerelve tisztasági festés - Északi tájolású, ennek köszönhetően napos, világos terek jellemzik,- rendelkezésre álló helyiségek: előtér/közlekedő, 3 db külön nyíló szoba, nappali, konyha, kamra, fürdőszoba, WC,- a családi ház fűtéséről cirkó gázkazán, illetve vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, hőleadó egységek radiátorok,- közművek: víz, villany, gáz, csatorna ( utcában ), - az udvart gyümölcsfák teszik zölddé, az előkertben sziklakerti évelő növények pompáznak, a locsolásban fúrt kút, és kerti csap segít.A városban kis-és nagy bevásárlási lehetőség is adott, havonta egyszer Vásárt tartanak. Hivatalos ügyek intézésére a belvárosban van lehetőség, továbbá posta, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, általános iskola, középiskola is adott a tovább tanulás lehetőségére. A település Jászberénytől 20, Szolnoktól 40 km autóút. A gyárak saját céges buszjáratokkal könnyítik meg a munkába járást.Az ingatlan kiváló választás lehet több gyermeket nevelő vagy tervező családoknak, falusi CSOK felvételére alkalmas. Az ingatlan tehermentes, adás-vételt követően rövid időn belül birtokba vehető!Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, és személyesen is megtekintené, hívjon a megadott telefonszámon!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Terasz
22.6m²
Szoba
14m²
Szoba
17m²
Szoba
19.52m²
Szoba
18m²
Közlekedő
5.8m²
Előszoba
7m²
Közlekedő
6.8m²
Wc
1.36m²
Fürdőszoba
4.67m²
Kamra
4.72m²
Konyha
10.5m²

Elhelyezkedés

Jászapáti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6567685


+36 20

Ingatlannet kód: NET6567685

Az általad megtekintett eladó jászapáti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 005 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 156 250 Ft, ami a jászapáti átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ivanics Éva referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6567685. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászapáti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.