star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászapáti

  • 86 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 056 m²

    telek

Vételár:

31 millió Ft

Eladó ház Jászapáti

  • 86 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 056 m² telek

  • Eladó ház Jászapáti

  • 86m²


Ár:

31 000 000 Ft

Építés éve
1969
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
D
Erkély, terasz mérete
32 m²
Energia tanúsítvány
Megtekintés
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Az eladásra kínált ingatlan Jászapáti belterületén a város központjától néhány percre található! A településen szezonálisan üzemelő gyógyvizű strand működik! A város működő infrastruktúrával és szolgáltatásokkal rendelkezi – posta, házi orvosi rendelő, gyógyszertárak, ismert élelmiszerláncok üzletei (Penny, Privát)! 

Az ingatlan 1969-ben épült Kádár kocka stílusban, falazat salakblokk, majd 2008-ban bővítésre került, az új rész falazata Porotherm tégla! A felújítás első lépcsője 2001-ben történt: ebben az évben teljes épületgépészeti felújításon esett át (víz, villany, gáz). 2008-ban a bővítés évében teljes tetőszerkezet cser valósult meg! Ebben az évben a homlokzati hőszigetelés kialakítása (10 cm grafitos) is megtörtént! Nemcsak a homlokzat, hanem a födés is minőségi hőszigetelést kapott! Valamennyi nyílászáró modern, hőszigetelt! Ennek köszönhetően az ingatlan nagyon alacsony rezsivel rendelkezik!  A belső terek fűtését a teljes alapterületen padlófűtés biztosítja!  A fűtési rendszer kombinált – vegyes és gázfűtés is rendelkezésre áll! A gázkazán cseréje két éve történt, modern turbós kombi cirkó lett beépítve! Az ingatlan háromfázisú csatlakozással rendelkezik, amely ipari tevékenység végzésére is alkalmas! A felszerelt hűtő-fűtő klíma biztosítja a nyári kellemes klímát átmeneti időszakban pedig szükség szerint fűtésre is alkalmas (5 kW)! A használati melegvizet két villanybojler biztosítja!

Az ingatlan kedvező tájolású, az ingatlanra való bejutást elektromos kapunyítás teszi kényelmessé! A lakóház belső oldalán nagy alapterületű fedett terasz teszi lehetővé a pihenést, kikapcsolódást!

A kapcsolódó melléképület néhány éve egy szerkezeti felújításon és héjazat cserén esett át! Új Tangó cserepet és szakszerű aláfóliázást kapott! A melléképület foglalja magába a kamrát és a kazánházat! Továbbá tartalmaz egy nagy helységet (a leendő vevő saját igényeinek megfelelően tovább alakítható) és egy garázst, amely akár barkácsműhelyként is funkcionálhat! A garázs és a nagy helység is fűthető! A melléképülethez kapcsolódóan fedett faszerkezetes kocsibeálló és igényes lambériázott ámbitus tartozik! A közlekedésre szolgáló felületek a kültéren térkövezettek! A melléképület tájolása és tetőfelülete alkalmassá teszi háztartási naperőmű kialakítására!

Az ingatlan ápolt gondozott kerttel, termő gyümölcsfákkal és szőlővel rendelkezik! A melléképület folytatásában baromfitartásra alkalmas könnyűszerkezetes épület is található!


Helyiségek

Szoba
9m²
Szoba
12m²
Szoba
16m²
Szoba
15m²
Közlekedő
4m²
Konyha
10m²
Gardrób
6m²
Fürdőszoba
4m²
Fürdőszoba
4m²
Előszoba
6m²
étkező
10m²

Elhelyezkedés

5130, Jászapáti, Kazinczy utca 9

Helyrajzi szám: 1445


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6588008


Ingatlannet kód: 6588008

Az általad megtekintett eladó jászapáti (Kazinczy utca 9) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 056 m². További jellemzői: az építés éve 1969, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 31 millió Ft, négyzetméter ára 360 465 Ft, ami a jászapáti átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant János Budai hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588008. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászapáti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.