star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászapáti

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 860 m²

    telek

Vételár:

10,9 millió Ft

Eladó ház Jászapáti

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 860 m² telek

  • Eladó ház Jászapáti

  • 70m²


Ár:

10 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A CasaNetWork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Jászapátin 70 m2-es, 2 szobás, átlagos állapotú családi házat, fa nyílászárókkal az alábbi paraméterekkel:Az ingatlan jellemzői:- 1975-ben épült téglából erős, szigetelt alapra. Nincs süllyedés és nincs vizesedés. A cseréptető jó állapotú, nem szorul felújításra. Fűtésről gázkonvektorok, a meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik. A szobákban a hajópadló jó állapotú, újszerű, A konyha és étkező helyiségben pár éve lett cserélve. A régi, hagyományos fa nyílászárók újszerű állapotúak.- Az ingatlanban található helyiségek: szobák ( 17,15 m2 és 16,45 m2) hajópadló padlóburkolattal, Konyha és étkező 13,75 m2 hajópadló padlóburkolattal, Fürdőszoba és WC 5,15 m2 járólap padlóburkolattal, folyosó 7,80 m2 járólap padlóburkolattal, kamra 7 m2 PVC padlóburkolattal, fedett teraszok 2,60 m2 és 2 m2 járólap padlóburkolattal.- A 860 m2-es telken melléképületek, ólak és garázs is található. Továbbá tuják és és gyümölcsfák lettek ültetve. Konyhakertnek, állattartásra és parkosításra is alkalmas a rendezett, karbantartott telek.A környék jellemzői:- Közel a település széléhez, lakóövezeti részen. A településen iskolák, óvodák, bölcsődék, boltok, piac, orvosi rendelő, gyógyszertár, és orvosi ügyelet is megtalálható  amely 10 perc sétával elérhető. Továbbá termálvizes strand és gyógyfürdő, mely nemrég lett felújítva és parkosított horgásztavak várják a kikapcsolódni vágyókat. A helyi és környező városok ipari parkjai sok munkalehetőséget biztosítanak. A környékbeli gyárak ingyenes céges buszjáratokkal segítik a munkába járást. - Az ingatlant kisebb családoknak és idősebb házaspároknak is egyaránt ajánljuk./A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Amennyiben az  182100278 eladó Jászapátin családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Terasz
1m²
Terasz
1.3m²
Kamra
7m²
Konyha
13.75m²
Közlekedő
7.8m²
Fürdőszoba
5.15m²
Szoba
16.45m²
Szoba
17.15m²

Elhelyezkedés

Jászapáti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6653519


+36 20

Ingatlannet kód: NET6653519

Az általad megtekintett eladó jászapáti családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 860 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 10,9 millió Ft, négyzetméter ára 155 714 Ft, ami a jászapáti átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegedűs Csaba referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653519. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászapáti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.