star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kakucs

  • 92 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 416 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Kakucs

  • 92 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 416 m² telek

  • Eladó ház Kakucs

  • 92m²


Ár:

64 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:


Pest megye kedvelt községében, Kakucson, ÚJSZERŰ 2021-ben épített ikerház fél ELADÓ!
Az ingatlanban található: amerikai konyhás nappali, kamra, 3 hálószoba, gardrób, előtér,fürdőszoba wc-vel, külön wc.
Az épülethez tartozik egy 16 m2-es lefedett terasz, mely a kertre néz.
Az ingatlan fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik. A hidegburkolatos helyiségekben padlófűtés, a melegburkolati helyiségekben pedig radiátor üzemelteti a meleget.
Az ingatlan kertvárosi részen található.
Az épület 416 m2-es telken épült. A kertrész alkalmas füvesítésre, konyhakert kialakítására.
Kakucs, az M5-ös autópálya közelsége miatt kedvelt az ideköltözők számára. A napi beutazás Budapestre a Népligetig járó Volánbusz járattal lehetséges, félóránként közlekedik.
A legközelebbi városi infrastruktúra a Kakucshoz pár km-re lévő Dabas városban található.
Itt mindent elintézhetünk ami a hétköznapi élethez kell: Bevásárlásokat ( Tesco, Aldi, Spar, Penny, piac,kirakodóvásár, ügyintézés: ( iskolák, egészségügyi intézmények,bankok, Földhivatal, Kormányablak..stb)

Keressen akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Kakucs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6579710


+36 70

Ingatlannet kód: NET6579710

Az általad megtekintett eladó kakucsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 416 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 705 435 Ft, ami a kakucsi átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Juhászné Andrea referens a Nagy Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579710. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kakucs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.