star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kehidakustány

  • 287 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 2 521 m²

    telek

Vételár:

114,9 millió Ft

Eladó ház Kehidakustány

  • 287 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 2 521 m² telek

  • Eladó ház Kehidakustány

  • 287m²


Ár:

114 900 000 Ft

Építés éve
1989
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Kehidakustyánban lévő több generációs családi házat, apartman kiadási lehetőséggel!A családi ház főbb jellemzői:- a telek nagysága 2521 m2- a főépület 223m2 hasznos alapterületű, 1989-ben épült B30-as téglából, amely magában foglal egy 55 m2-es étterem/társalgó részt, 5 szobát, 4 fürdőszobát, konyhát, folyosót, közlekedőt, háztartási helyiséget, kazánházat és lépcsőházat- kisebb átalakítással akár rendezvényteremnek is használható a társalgó- Az emeleti erkélyről nagyon szép kilátás nyílik a környező erdőkre, dombokra- nyílászárók fából készültek- a Fűtésről 2 kombi kazán, kandalló, klímák, helyenként padlófűtés gondoskodik- az apró téglából hozzá épített 64 m2-es, 2 szobás és egy 1 szobás apartman elött több autóval is kényelmesen lehet parkolni- az apartmanokban műanyag nyílászárók vannak, zuhanyzós fürdőszobával- a fűtés klímák+fűtőpanel- az ingatlan elektromos hálózata 3x25 A- elektromos kapu, murvázott beálló és parkoló- garázs és egy tároló helyiség is épült hozzá- egy 10 méter mély ásott kút is ékesíti a parkosított udvart- kettő vagy három generációnak is alkalmas- alacsony ára miatt befektetésnek tökéletes, vissza járó vendégkörrel, akár teljes berendezéssel is megegyezés szerint- 10 perc kényelmes sétára elérhető az élményfürdőAmennyiben az 183800213 számú eladó családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Kehidakustány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6634533


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6634533

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kehidakustányi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 287 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 521 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 114,9 millió Ft, négyzetméter ára 400 348 Ft, ami a kehidakustányi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634533. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kehidakustány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.