star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kehidakustány

  • 96 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 359 m²

    telek

Vételár:

32,7 millió Ft

Eladó ház Kehidakustány

  • 96 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 359 m² telek

  • Eladó ház Kehidakustány

  • 96m²


Ár:

32 700 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Zala vármegye közkedvelt településén, Kehidakustányban, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő szomszédságában egy 3 szobás, fúrt kúttal, ipari árammal rendelkező tégla családi ház.

A fa födémes ház alapterülete bruttó 98 nm, azonban könnyedén bővíthető a lakótér, mivel a külön bejáratú, de a lakótérből is elérhető szuterén szinten további 3 helyiség kialakítására van lehetőség, így akár több generáció együttélése is kitűnően megoldható.

A teraszról a kétszárnyú fa bejárati ajtón belépve egy nagy méretű előtérbe jutunk, ahonnan bal oldalon kettő, jobb oldalon egy szobába tudunk belépni. Szintén az előtérből közelíthető meg a konyha, ahonnan egy kamra és a nagy méretű fürdőszoba nyílik. Az ajtók, ablakok az eredeti fa nyílászárók.

A ház fűtéséről egyedi tüzelésű kandalló gondoskodik, a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

A víz, csatorna és az áram a házban, a gáz csatlakozás az utcában található. Az ingatlanban ipari áram 380 V (3 fázis, 20 amper) is rendelkezésre áll.

A ház statikailag jó állapotban van, nem vizesedik, azonban felújítása az új tulajdonosra vár. Kiváló elhelyezkedésének, és jó beosztásának köszönhetően hangulatos otthont varázsolhat egy nagyobb család számára is, vagy akár a turisztikai lehetőségeket kihasználva szálláshelyként is hasznosítható.

A sík terepen fekvő terület nagysága 1359 nm, mely teljesen körbe van kerítve. Kiválóan alkalmas akár konyhakert kialakítására is. A területen található egy fúrt kút, mellyel az öntözés könnyedén megoldható.

A házhoz tartozik kettő, egyenként 15 nm-es tároló, illetve két fedett építmény, amely gépkocsi beállóként vagy tároló helyiségként is használható.

Kehidakustány Zala vármegye északi részén, a Zala folyó észak-déli irányú völgyében, annak két partján terül el; a nyugati oldalon Kehida, a keletin pedig Kustány községrész helyezkedik el. Két észak-déli irányú mellékút szeli át a települést. Az egyik, a fontosabb Zalakomár–Zalacsány–Zalaszentgrót közti 7352-es mellékút a nyugati oldalon, Kehidát érintve húzódik, a másik a keleti parti településeket összekötő 7335-ös út, amely a kustányi településrészen halad végig.

Kehidakustánytől 14 km távolságra van Hévíz, illetve 21 km-re Keszthely, a Balaton.

A valaha Deák Ferencnek otthont adó település ma sokak által kedvelt turisztikai célpont, ami megőrizte nyugalmat árasztó hangulatát. A gyógyfürdő sokrétű szolgáltatásai mellett a szabadidő hasznos eltöltéséhez számtalan lehetőség nyílik, mint pl.: a horgászat, vadászat, lovaglás, múzeumlátogatás, vagy csak egy romantikus séta oxigén dús levegőn, csodálatos természeti környezetben, a szemet gyönyörködtető dombok zöld lankái közt.

Az aktív programok kedvelőinek pedig a közelben található Zala Spring Golf Resort nyújt lehetőséget kikapcsolódásra.

A településen megtalálható orvosi, védőnői szolgálat, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, általános iskola, illetve természetesen élelmiszerboltok is.

Amennyiben a hirdetés felkeltette a figyelmét, keressen és tekintsük meg együtt az ingatlant.
Az ár alkuképes, tegyen rá ajánlatot!

Irodánk ingyenes hitel tanácsadással és kedvező díjszabású ügyvéddel várja kedves ügyfeleit! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363896


Elhelyezkedés

Kehidakustány, Családi ház 20 km-re a Balatontól!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644910


+36 70

Ingatlannet kód: NET6644910

Az általad megtekintett eladó kehidakustányi (Családi ház 20 km-re a Balatontól!) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 359 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 32,7 millió Ft, négyzetméter ára 340 625 Ft, ami a kehidakustányi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644910. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kehidakustány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.