star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kerepes, Szilasliget

  • 145 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 658 m²

    telek

Vételár:

74,99 millió Ft

Eladó ház Kerepes, Szilasliget

  • 145 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 658 m² telek

  • Eladó ház Kerepes, Szilasliget

  • 145m²


Ár:

74 990 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

KEREPESEN 2 GENERÁCIÓS HÁZ, ÜZLETHELYISÉG, GARÁZS, MELLÉKÉPÜLET, NAGY KERT ELADÓ!!!

3+1 ok, ami miatt ezt muszáj látnia, mielőtt döntést hoz!
1. Kerepes legjobb részén, dombtetőn, sík telken áll ez a kiváló adottságú ingatlan!
2. Két generáció + üzlet vagy akár 3 generációnak tökéletesen alkalmas jó állapotú épületek!
3. Közlekedés, hivatalok, rendelők, üzletek, iskola, óvoda mind sétatávra!
+1. Most még a CSOK és az államilag támogatott hitelek és kedvezmények is igénybe vehetők!

És akkor jöjjenek a részletek. Bár mindent elmondani ilyen szűk keretek közt szinte lehetetlen.
Szilasliget és Kerepes határán, Széphegyen, kimondottan csendes utcában, dombtetőn fekvő sík, 658 nm-es telken áll ez az ikerház, melynek egyik felében egy kétszintes, könnyedén kétgenerációssá alakítható, 118 nm-es házat kap 5 szobával és két fürdőszobával, a másik felében pedig egy vállalkozásra vagy lakhatásra is alkalmas jelenleg üzlethelyiségnek kialakított 27 nm-es kisebb házat 2 szobával. Ez a kisebbik fele a háznak hasonló méretűre bővíthető, mint a korábban említett, és a másikkal akár össze is nyitható.
Tehát jelen pillanatban már kap 145 nm beépített lakóteret, melyhez tartozik egy 15 nm-es fedett földszinti és egy 5 nm-es emeleti terasz, valamint mindkét épület alatt egy-egy 25 nm-es pince. És eddig még nem említettük a nagyon masszív, 33 nm-es alapterületű, álló szerelőaknával, ipari árammal, vízzel és csatornával ellátott garázst, ami szintén lakhatóvá tehető kis ráfordítással. Illetve a 22 nm-es, szintén vaskos kőfalakból épült és erős sátortetővel fedett melléképületet, melynek két helyiségében jelenleg tároló van kialakítva.
A lakóépületben is megtalálja majd az ipari áramot, így számos vállalkozásra is alkalmas lesz új otthona.
A falakon dryvit szigetelés van, az ablakok jó állapotú fatokos nyílászárók, a fűtési rendszer gázkazánról és vegyestüzelésű kazánról is üzemeltethető. A vastag vakolt és szigetelt téglafalak jól védenek a hidegtől és a melegtől, de klíma is van beépítve a házba. A melegvizet villanybojler és gázbojler is biztosítja. A tetőt egészen új Bramac cserép fedi, melyre bármikor feltehet egy komolyabb napelemrendszert is. A technikához még a riasztó is hozzátartozik.
Néhány szó a környékről:
A méltán népszerű Szilasliget határán áll a ház, így a szilasligeti HÉV megálló is mindössze csak 5 perc sétára van, mely HÉV-vel 26 perc alatt az Örs Vezér terén van.
Az M0-ás autópálya 7-8 percnyire van, ezzel gyakorlatilag el is érve a 16. kerület határát. Így ha a fővároshoz egészen közel, de mégis annál lényegesen olcsóbban szeretne békés környezetben házat vásárolni, akkor most megtalálta a megfelelőt!
A közvetlen közelben könnyen elérhető az üzletek, áruházak sokasága: Aldi, Lidl, Penny, Coop, Auchan. Gyalogosan 3 percnyire van a felnőtt és gyermek háziorvosi rendelő, valamint mellettük a gyógyszertár.

Biztosan látja, hogy mennyi előnyt és lehetőséget rejt a környék és maga az ingatlan is!
Ha kérdése van, felkeltettem az érdeklődését, szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem jelezze!
Várom megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

Kerepes, Szilasliget, Nyárfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6536875


Az általad megtekintett eladó Kerepes, szilasligeti (Nyárfa utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m², míg a hozzá tartozó teleké 658 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 74,99 millió Ft, négyzetméter ára 517 172 Ft, ami a kerepesi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6536875. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerepes, Szilasliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.