star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisapostag

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 717 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ház Kisapostag

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 717 m² telek

  • Eladó ház Kisapostag

  • 150m²


Ár:

50 000 000 Ft

Építés éve
1987
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Kisapostag csendes kis utcájában családi ház eladó!
A környezet csendes, kellemes hangulatú, a szomszédok figyelmesek. Kisapostag központja párszáz méteren belül található.
A 717 m2-es telken álló ház 1987-ben épült, tégla falazatú, cseréptetős épület. Fűtését gázcirkó, a meleg vizet gázbojler adja. Nyílászáróinak egy része már cserélt, redőnyös, szúnyoghálós műanyag ablakok lettek beépítve. A villamoshálózat rézvezetékes, a nappali hálózaton kívül vezérelt áram is rendelkezésre áll.
A ház alsó szintjén vendég wc, konyha, kamra, nagy étkező és tágas nappali van. A fedett teraszra az étkezőből jutunk ki.
A családi ház tetőterét beépítették, két nagyobb, egy kisebb szoba és fürdő wc alkotja. A garázs a házból megközelíthető.
A kert végében szerszámtároló áll rendelkezésre a kerti eszközök részére.
Rövid időn belül birtokba vehető, tehermentes ingatlan.
Keressen bátran megtekintése miatt!


Elhelyezkedés

Kisapostag


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6598823


+36 20

Ingatlannet kód: NET6598823

Az általad megtekintett eladó kisapostagi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 717 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 333 333 Ft, ami a kisapostagi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598823. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisapostag ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.