star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunhalas, Alsóváros

  • 97 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 28 815 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Kiskunhalas, Alsóváros

  • 97 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 28 815 m² telek

  • Eladó ház Kiskunhalas, Alsóváros

  • 97m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1992
Szintek
2
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye, Kiskunhalas, Alsószállás pusztán pár kilométerre a várostól eladó egy tanya, közel 2,9 hektár földterülettel (legelő, szántó, erdő).
A terület három helyrajzi számon van, az egyiken van a tanya épület. A ’90-es évek elején épült, a falazata tégla, a tető cseréppel fedett, a ház két szintes, alul egy tágas nappali konyhával, fürdőszoba és wc, a tetőtérben pedig egy nagyobb és két kisebb hálószoba található, a földszinten van egy hangulatos, fedett terasz is.
Fűtése fával megoldott jelenleg, egy cserépkályha van a nappaliban, közművek közül villany van a házban, a vízellátást fúrt kút biztosítja.
Az épület alatt van egy 8-10 m2 körüli pince, mögötte pedig egy fedett autóbeálló. A ház körüli közel 5000 m2-es terület van körbe kerítve, gyümölcsfákkal, hársfákkal, örökzöldekkel. Az egyik telek egy kis, telepített akácos. A tanyát nagyrészt fenyő erdős részek veszik körbe.
Megtekintése előre egyeztetett időpontban, általában hétvégén megoldható.
Irányára 39.900.000 Ft

Várom hívását vagy üzenetét!

A településről:

Kiskunhalas a Duna–Tisza közi homokhátság legmagasabb részén fekszik, Budapesttől 148 kilométerre délre, Kecskeméttől 63 kilométerre dél-délnyugatra, Bajától 56 kilométerre északkeletre, Szegedtől 55 kilométerre nyugat-északnyugatra. A legközelebbi országhatáron túli várostól, a vajdasági (szerbiai) Szabadkától 45 kilométerre északra van.
A város méltán híres a halasi csipkéről. Turisztikai érdekességei a halasi Sóstó, strandrésszel, parkerdővel és kilátóval, valamint a termálfürdő, mely 2016-ban gyógyhely minősítést kapott. A 48 °C-os hévíz mozgásszervi megbetegedések kezelésére, nőgyógyászati panaszok enyhítésére, baleseti sérülések, műtétek utáni rehabilitációra, ideg- gyógyászati és egyéb megbetegedések gyógyítására jótékonyan alkalmazható.
A város főbb programjai a szüreti fesztivál, a szabadkai kerékpártúra és a Magyarok vására és Kiskunhalas Város napja.


Elhelyezkedés

Kiskunhalas, Alsóváros, Alsószállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648505


+36 20

Ingatlannet kód: NET6648505


Az általad megtekintett eladó Kiskunhalas, alsóvárosi (Alsószállás) tanya 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A tanyáról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 28 815 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A tanya ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 411 340 Ft, ami a kiskunhalasi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Zima Imre hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648505. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas, Alsóváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.