star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunhalas

  • 131 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 9 000 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Kiskunhalas

  • 131 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 9 000 m² telek

  • Eladó ház Kiskunhalas

  • 131m²


Ár:

44 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

IIrányár: 44.900.000 forint
Bács-Kiskun Vármegye, Kiskunhalas város külterületén, a várostáblától 3 kilométerré kínálom eladásra ezt a tanya besorolású, külterületi családi házat.

Az 1994-ben épült ház  az Olajosok útjáról közelíthető meg, a bekötő földút hossza 900 méter. A lakóingatlan hőszigetelt tégla falazatú, beton alapra helyezett, tetőtér-beépítéses családi ház. A házba hatalmas fedett teraszon keresztül tudunk belépni, ahol egy nagy amerikai konyhás nappali fogad minket ebédlővel. A földszinten található még egy igényes fürdőszoba vécével, és egy konyhából nyíló kamra is. A földszint 76 m2, míg a tetőtér 55 m2. A tetőtérben közlekedő, valamint három szoba és erkély kapott helyet. 
Falazat: Porotherm 30-as tégla, mely nikecell szigeteléssel van borítva. A könnyűszerkezetes fa födém alulról gipszkarton, felülről hajópadlót, OSB lapot, majd szőnyegborítást kapott. Elmúlt években az ingatlan nagy felújításon esett át: teljes fürdőszoba és szaniterek, led-es világítótestek, radiátorok, új belső és külső nyílászárók stb. A főépülettel egybeépített melléképületben 2 darab nagyméretű fűthető garázs található (az egyik szerelőaknás), valamint kazánház, fatároló és még egy plusz kocsiszín is.
Az ház fűtéséről egy 3 éves 30 KW-os vegyestüzelésű kazán, elektromosan fűthető puffer tartály, 3 éves villanybojler, 1,5 éves minőségi házi-vízmű, 1,5 éves 5.5 KW-os napelem rendszer (éves szaldós elszámolású), 3.5 KW-os hűtő-fűtő klíma, kamera-rendszer, led reflektorok, szélkerék stb. A lakóház rezsije elenyésző. 
A terület teljesen körbekerített. 9600 m2-es birtok két helyrajzi számon helyezkedik el, mely csak egyben eladó, itt megtalálható még kerékpártároló, tyúkól, kecskeól, távol a háztól sertésudvar (óllal együtt), valamint veteményeskert és egy kis saját erdő. A területet minden oldalról erdő veszi körül, így csendes, nyugodt a környezet. 


Elhelyezkedés

Kiskunhalas, Felsőszállás puszta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6607065


+36 70

Ingatlannet kód: NET6607065


Az általad megtekintett eladó kiskunhalasi (Felsőszállás puszta) tanya 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A tanyáról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 131 m², míg a hozzá tartozó teleké 9 000 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A tanya ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 342 748 Ft, ami a kiskunhalasi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Szöllősy György referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607065. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.