star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 207 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 730 m²

    telek

Vételár:

77 millió Ft

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 207 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 730 m² telek

  • Eladó ház Kiskunlacháza

  • 207m²


Ár:

77 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Budapesttől 35 km-re Kiskunlacháza üdülőövezetében kinálok eladásra egy kétszintes, 207 m2 alapterületű családi házat 730 m2-es telekkel. A házba belépve az előtérbe jutunk, onnan jobbra egy nagy nappali, aminek ékessége egy gyönyörű cserépkályha. Balra az étkező, dolgozósarok, szembe pedig a konyha. Étkezőből nyilik egy terasz. Földszinten található még egy fürdőszoba-wc. Falépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol két hálószoba, fürdőszoba és külön wc található. Az emeleten beépitett szekrények találhatók, a hálóból nagy erkélyes teraszra léphetünk ki. Az emelet fölött van még padlás.
Összesen három terasza van , ami az étkezőből nyilik azon épitett kemence található
A kertben találhatók gyümölcsfák, van egy szép működő szauna , kerti grillezőhely. Az épület alatt pedig pince van. Összközműves, fűtése: gáz, vegyes tüzelésű kazán és cserépkályha is. Az étkezőbe padlófűtés van. Riasztóval ellátott.
Berendezéssel együtt eladó! A nappaliba L alakú szekrénysor tölgyfából, egyedi bútor lakberendező által tervezett!!!
Konyhában átadópult van ami az étkezőben található bútorhoz lett csináltatva. Étkezőbe tömör tölgyfa asztal székekkel.
Csendes utca, Kis-duna part 2 perc, központ pár perc autóval.
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését várom hivását bármikor, akár hétvégén is! berendezett, csendes utca, jó közlekedés, kerti grillezőhely, zöld övezet, fúrt kút, amerikai konyha, szauna, kertkapcsolat, garázs lehetőség, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Kiskunlacháza, Kiskunlacháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6559640


+36 70

Ingatlannet kód: NET6559640

Az általad megtekintett eladó kiskunlaházi (Kiskunlacháza) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 207 m², míg a hozzá tartozó teleké 730 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 77 millió Ft, négyzetméter ára 371 981 Ft, ami a kiskunlaházi átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűcs Judit referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6559640. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunlacháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.