star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiszsidány

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 170 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Kiszsidány

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 170 m² telek

  • Eladó ház Kiszsidány

  • 67m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kiszsidány, Kőszegtől 10 kilométerre keletre fekszik, itt kínálok eladásra egy nappali + 2 hálószobás, igényesen felújított, könnyűszerkezetes családi házat.
Az ingatlan teljes felújítása megtörtént: új, modern nyílászárók, beltéri ajtók, biztonsági bejárati ajtó, műanyag ablakok, szaniterek, burkolatok. Megújult a közműhálózat, újak a gáz, csatorna illetve vízvezetékek is. Új a tetőszerkezet, és az épület külső hőszigetelést is kapott. Az otthon melegéről és a melegvíz-ellátásról BOSCH márkájú, gazdaságos, kondenzációs gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Az épület mellé terasz építhető, amelyet az ár nem tartalmaz, de plusz költségért a tulajdonos azt is szívesen elkészíti!
A ház 170 nm-es telken fekszik. Tehermentes, azonnal birtokba vehető.
A környéken több sétaút, kirándulóhely is van.
Ha nem kíván hétvégente órákon át füvet nyírni, de szereti a természetet és reggelente madárcsicsergésre szeretne ébredni, akkor ez a ház Önre vár!
Ajánlom azoknak, akik nem akarnak a felújítással bajlódni, szeretnének egy barátságos, modern otthont, ahová csak be kell költözni.
A kőszegi és zsirai határátkelő mindössze pár perc távolságra, így kitűnő választás az ingázóknak is.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
7m²
Szoba
9m²
Szoba
11m²

Elhelyezkedés

Kiszsidány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6498989


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6498989

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kiszsidányi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 170 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 446 269 Ft, ami a kiszsidányi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Ildikó referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6498989. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiszsidány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.