star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Komárom, Koppánymonostor

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 387 m²

    telek

Vételár:

132 millió Ft

Eladó ház Komárom, Koppánymonostor

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 387 m² telek

  • Eladó ház Komárom, Koppánymonostor

  • 140m²


Ár:

132 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Eladó családi ház Komárom-Koppánymonostor frekventált, de ugyanakkor csendes, nyugodt részén. A ház 140 m2 alapterületű és egy 1.387 m2-es füvesített telken helyezkedik el. Az ingatlan 2004-ben épült. 2 szinten összesen 280 m2. 5 szobás, 2 fürdőszobás, 2 konyhás családi ház, akár 2 generáció együttélésére is alkalmas a kialakítása. A felső bejárat mellett helyezkedik el a garázs. A felső szinten található egy konyha, fürdőszoba, hálószoba és egy szoba/nappali. Az alsó szinten található egy nyári konyhának vagy wellness /szauna, jakuzzi stb./ szobának előkészített helyiség, konyha, fürdőszoba, étkező és egy hálószoba. Az épület falazata hőszigetelő blokk, belső padlóburkolata igényesen rakott kő. Fűtése modern gáz kazánnal /radiátor + padló fűtés/, illetve mindkét szinten van 1 - 1 beépített csodaszép cserépkályha. Igény alapján a házban lévő minőségi fa bútorokkal együtt vásárolható meg az ingatlan.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az Önök érdeklődését állok rendelkezésükre telefonon és az ingatlan személyes bemutatásán.
A vételár megfizetése történhet készpénzzel vagy nagyon kedvező finanszírozással is.
Fehér Martina Fundamenta pénzügyi tanácsadó és ingatlanközvetítő


Elhelyezkedés

Komárom, Koppánymonostor, Koppányvezér út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6641386


+36 30

Ingatlannet kód: NET6641386


Az általad megtekintett eladó Komárom, koppánymonostori (Koppányvezér út) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 387 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 132 millió Ft, négyzetméter ára 942 857 Ft, ami a komáromi átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Fehér Martina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641386. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komárom, Koppánymonostor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.