star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Komárom, Szőny

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 889 m²

    telek

Vételár:

39,99 millió Ft

Eladó ház Komárom, Szőny

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 889 m² telek

  • Eladó ház Komárom, Szőny

  • 110m²


Ár:

39 990 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.
Eladó Komáromban a fő út mellett elhelyezkedő 110m2-es 2 és fél szobás családi ház 1889m2-es telken, pincével, padlással, tárolóval és melléképülettel.

Főbb jellemzői:
- Komáromban található, a főúton
-2 és fél szoba
- elektromos fűtés, modern fűtőtestekkel
- 2019-ben belül részben felújították:
* Új műanyag 3 rétegű, hő- és hangszigetelt nyílászárók;
* Új elektromos rendszer;
* Új víz-szennyvíz rendszer;
- tetőtér beépíthető – tetőszerkezet cserélve lett, de a régi cserepek kerültek vissza.
- pince van a ház alatt
Az ingatlan az évek alatt kisebb átalakításokon esett át. A nagy előtérből leválasztásra került egy kis szoba, a kamrából WC és a fürdőszoba nagyobbítása lett és egy közlekedő is született. A WC és a fürdőszoba külön helyiségbe került.
A konyha-étkező külön szobává alakítható.
A tároló, mely jelenleg csak kívülről, a kertből közelíthető meg, könnyen átalakítható úgy, hogy a házból lehessen megközelíteni.
Az ingatlanon található egy külön kis épület, ennek a teteje teljesen új, külön kis ház lett volna belőle. Nyílászárói a telken vannak, beépítésükre nem került sor. Akár nyári konyha, akár garázs kialakítható belőle.
A telek mérete nagy, a telek vége mellett egy horgásztó is található.
A telken ipari áram van.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Komárom, Szőny


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6640354


+36 20

Ingatlannet kód: NET6640354


Az általad megtekintett eladó Komárom, szőnyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 889 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 39,99 millió Ft, négyzetméter ára 363 545 Ft, ami a komáromi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rochlitz István referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640354. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komárom, Szőny ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.