star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Körmend

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 270 m²

    telek

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó ház Körmend

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 270 m² telek

  • Eladó ház Körmend

  • 76m²


Ár:

41 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KÖRMEND központjában, a főtértől karnyújtásnyira, a Rába folyótól egy rövid séta-távolságra eladóvá vált egy rendezett, tehermentes családi ház. Tényleg központi helyen található az ingatlan: iskola, óvoda, rendelők, boltok a közelben; ugyanakkor az utca nyugodt, biztonságos.A 270 nm-es telekre két ház épült: a főépületet egy zárt kapuszínből közelíthetjük meg, innét nyílik a csaknem 80 nm-es lakótér. Két napsütötte szobája középen egybe is nyitható, minden oldalról míves üvegezésű régi ajtókon közelíthető meg.A nappali-konyha-étkező hangulatos boltívekkel lett leválasztva. Itt egy kandallóval is fűthetünk, de a ház melegéről még egy gázkazán is gondoskodik.2003-ban több felújítást végeztek a házon: kicserélték a szobaablakokat és a bejárati ajtót, külső szigetelést valamint cserépfedelet kapott az ingatlan. Ezzel együtt az udvar végében húzódó külön ház tetőszerkezete is megújult. Ebben az épületben csak villany került bevezetésre, de ez a jelenlegi tároló funkcióhoz elegendő is. Fűthető, így már csak a vizet kell bevezetni, ha esetleg kiadásban gondolkodik valaki vagy a nagyszülőknek/vendégeknek alakítaná ki ezt a nyugodt lakrészt.Az első épület alatt pince húzódik, tárolásra alkalmas helyet ad a tulajdonosoknak. A kert zárt: pihenésre, családi-baráti összejövetelekre tökéletes. A ház a benne lévő bútorokkal együtt kerül eladásra, egy festés után akár azonnal birtokba vehető.Ha központi helyen szeretne élni, ne gondolkodjon sokáig, nézze meg ezt a házat!Hívjon bizalommal kérdés esetén és mutatás miatt!

Referencia szám: HZ031284-IN


Elhelyezkedés

Körmend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593275


+36 30

Ingatlannet kód: NET6593275


Az általad megtekintett eladó körmendi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 270 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 551 316 Ft, ami a körmendi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593275. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Körmend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.