star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszárhegy

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 5 573 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Kőszárhegy

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 5 573 m² telek

  • Eladó ház Kőszárhegy

  • 120m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A ház, amely magában hordozza a múlt emlékeit és a jövő lehetőségeit.

Az ingatlan Kőszárhegyen, Fejér Vármegye Dél-Nyugati részén, Polgárditól pár perc távolságra található. A település területét a honfoglalás kora óta lakják, régészeti leletekben gazdag hely.

Itt találták meg a SEUSO-kincs néven ismertté vált ókori ezüst edényeket.

A település kiváló földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően folyamatosan fejlődik. Munkalehetőséget helyben is, de a szomszéd településeken és a Vármegye székhelyen is könnyedén találunk. Amennyiben mégis az önfenntartás mellet döntenénk, az ingatlan több mint fél hektáros, egész pontosan 5.573 négyzetméteres területe, és a máig jó állapotban lévő gazdasági-és melléképületek erre lehetőséget biztosítanak.

A házban három parkettás szoba, nappali, konyha, étkező, kamra, tároló, és fürdő-WC teszi összkomfortossá a benne élők napjait. A 120 négyzetméteres épület első ütemét az 1960-as

években téglából építették, majd az 1980-as években kibővítették. 2022-ben kicserélték a villamos vezetékeket. A lakótér melegét gázkazánnal, vegyes tüzelésű kazánnal, ill. kandallóval is elő lehet állítani. A helyiségek szépek, a falak nem nedvesednek. A házban lévő bútorok sorsa külön megállapodás tárgyát képezik.

A ház végén lévő 150 négyzetméteres melléképületek, gazdasági helyiségek, ólak, valamint a 25 négyzetméteres présház és a 10 négyzetméteres pince jelentős értéket képvisel. Ráadásként, amennyiben az őszi betakarítás előtt megvásárolja az ingatlant, ajándékba kapja a rajta lévő kukoricát is.

Amennyiben egy otthonná alakítható, gazdálkodásra alkalmas ingatlant keres, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot! Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Referencia szám: HZ072384


Elhelyezkedés

Kőszárhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626300


+36 20

Ingatlannet kód: NET6626300

Az általad megtekintett eladó kőszárhegyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 573 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 375 000 Ft, ami a kőszárhegyi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lócskai István Árpád referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626300. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszárhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.