star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszárhegy

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 079 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Kőszárhegy

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 079 m² telek

  • Eladó ház Kőszárhegy

  • 82m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Családi ház eladó Kőszárhegyen

Kőszárhegyen, csendes utcában, 82 négyzetméteres, magas földszintes, alápincézett családi ház 1079 négyzetméter nagyságú telken, melléképülettel eladó.

A házat 2004-ben építették szigetelt panelekből, amely azóta további szigetelést kapott, ezáltal nagyon kevés a fűtési költség.
A fűtéshez rendelkezésre áll gáz-cirkó berendezés, 2db fűtő-hűtő klíma, olaj, valamint vegyes tüzelésű kazán is!

A pinceszinten garázs, műhely, zöldség tároló és további raktárhelyiségek találhatóak. Ez a szint a lakásból is megközelíthető.
A ház alapja statikailag további szint ráépítését is lehetővé teszi.

A lakásban két szoba, konyha, étkező, fürdőszoba WC-vel, külön WC, közlekedő és kamra helyiségeket hoztak létre.
A hatalmas nappaliban az ablakok, valamint a radiátorok elhelyezése a harmadik szoba kialakításának a lehetőségét is magában hordozza.

Az ingatlanon található 43 négyzetméteres melléképület felújításával lakhatásra vagy vállalkozás végzésére alkalmas helyiségeket kapunk
, melynek hasznosítása havonta fix. bevételt eredményezhet. Az ingatlanon szennyvíz csatorna, szennyvíztartály és ipari áram is van.

A település Fejér Vármegye Dél-Nyugati részén Polgárditól 5km távolságra helyezkedik el, rendelkezik minden olyan adottsággal, amely a további dinamikus fejlődését lehetővé teszi.

Amennyiben szeretné megvásárolni ezt az ingatlant, vagy értékegyeztetéssel eladná az ingatlanát, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot!

Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Referencia szám: HZ082208


Elhelyezkedés

Kőszárhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626365


+36 20

Ingatlannet kód: NET6626365

Az általad megtekintett eladó kőszárhegyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 079 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 608 537 Ft, ami a kőszárhegyi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Lócskai István Árpád referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626365. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszárhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.