star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kozármisleny

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 380 m²

    telek

Vételár:

8,9 millió Ft

Eladó ház Kozármisleny

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 380 m² telek

  • Eladó ház Kozármisleny

  • 70m²


Ár:

8 900 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó egy 70 nm-es erősen felújítandó vagy elbontandó családi ház, Kozármisleny. A telek mérete 380 négyzetméter, kiváló lehetőséget nyújtva a saját kert kialakítására és egyéb igények kielégítésére.
Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt könnyű hozzáférés biztosított a város különböző pontjaihoz. A közművek már a telken találhatóak, így azok könnyen csatlakoztathatóak a házhoz. A telek területén melléképületek is találhatók, amelyek további tároló- vagy egyéb funkciókat szolgálhatnak.
Az ingatlan ideális lehetőséget kínál a saját otthon kialakítására és személyre szabására. Tekintse meg ezt az ingatlant, és valósítsa meg álmai otthonát Kozármislenyben!
Érdeklődés esetén keressen.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!
További információkért keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ096864


Elhelyezkedés

Kozármisleny


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609389


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609389

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kozármislenyi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 380 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 8,9 millió Ft, négyzetméter ára 127 143 Ft, ami a kozármislenyi átlaghoz képest 76%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Török Panna referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609389. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kozármisleny ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.