star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kunszentmárton

  • 83 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 694 m²

    telek

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó ház Kunszentmárton

  • 83 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 694 m² telek

  • Eladó ház Kunszentmárton

  • 83m²


Ár:

16 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Kunszentmárton központjában lévő 2 szobás, nappalis családi házat!A kunszentmártoni családi ház jellemzői:- a telek nagysága 694 m2, a nettó alapterület 83 m2- a ház egy része téglából, a többi része vályogból épült, a tető cseréppel fedett- az épületben kialakításra került: 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba illemhelyiséggel, kamra- a szobák burkolata szőnyeg és hajópadló, a fürdőszoba, konyha és kamra járólap, kő, a nappali és az étkező laminált padozatú- az ingatlanban 2018-ban felújítás történt, kívülről is látszik hogy gondoskodó gazdája volt- az épület gázkonvektoros fűtésű, de a nappaliban lévő kandallóval is rá lehet segíteni- az ingatlan összközműves, összkomfortos- a családi ház frekventált helyen található 400 méterre a Lidl-től és a buszpályaudvartól- a házhoz tartoznak még melléképületek amelyek műhelynek és tárolásra is alkalmasak- autóval a kertben lehet parkolni- 5-10 perc alatt gyalog minden elérhető, amire a hétköznapokban szükség van közelben található a Cserkeszőlői Gyógyfürdő és a Tiszakürti Arborétum.Amennyiben az 183800163 számú eladó Kunszentmártoni családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

étkező
11.4m²
Szoba
9.8m²
Szoba
25.8m²
Szoba
13.4m²
Kamra
3m²
Fürdőszoba
8.2m²
Konyha
11.6m²

Elhelyezkedés

Kunszentmárton


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542277


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542277

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kunszentmártoni családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 694 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 203 614 Ft, ami a kunszentmártoni átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542277. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.