star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kunszentmárton

  • 82 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 744 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Kunszentmárton

  • 82 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 744 m² telek

  • Eladó ház Kunszentmárton

  • 82m²


Ár:

19 900 000 Ft

Építés éve
1982
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Kunszentmártonban lévő 2 szobás, nappalis családi házat!A kunszentmártoni családi ház jellemzői:- a telek nagysága 744 m2, a nettó alapterület 82 m2- a ház B30-as téglából épült, kívülről szigetelt, színezett, a tető cseréppel fedett- stabil, erős alappal rendelkezik, szerkezetileg egy nagyon jó épület, a tetőtérben 15 cm-es kőzetgyapot szigetelés, látszik hogy gondoskodó gazdája volt- a ház belső felújítást igényel, lehetőség van a tetőtér beépítésére is- az épületben kialakításra került: közlekedő, 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, illemhelyiség, kamra- a szobák burkolata szőnyeg, a fürdőszoba, nappali, közlekedő, konyha és kamra járólap, kő padozatú- az épület gázkonvektoros fűtésű, az ingatlan összközműves, összkomfortos - a családi ház csendes, nyugodt utcában található - a házhoz tartoznak még melléképületek amelyek műhelynek és tárolásra is alkalmasak, régebben laktak is benne, így kisebb ráfordítással akár ismét lakhatóvá alakítható- autóval a kertben lehet parkolni- a telken egy 25 méter mély fúrt kút is található- 10 perc alatt gyalog minden elérhető, amire a hétköznapokban szükség van közelben található a Cserkeszőlői Gyógyfürdő és a Tiszakürti Arborétum.Amennyiben az 183800192 számú eladó Kunszentmártoni családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Közlekedő
4.2m²
Szoba
15.4m²
Kamra
4.72m²
Konyha
5.92m²
Wc
1.43m²
Fürdőszoba
6.3m²
Szoba
22.08m²
Szoba
22.08m²

Elhelyezkedés

Kunszentmárton


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6604499


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6604499

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kunszentmártoni családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 744 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 242 683 Ft, ami a kunszentmártoni átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604499. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.