star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lajosmizse

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 22 565 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Lajosmizse

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 22 565 m² telek

  • Eladó ház Lajosmizse

  • 75m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Otthonok és megoldások!
Lajosmizsén, a város szélén, belterületen eladó egy szép, 90 nm, 2,5 szobás családi ház, dupla garázzsal, pincével, tárolóval és 2,2 hektár körbekerített, megélhetést biztosító, teljesen felszerelt, mezőgazdasági területtel.
A felújított, vegyes falazatú ház nyílászárói rovarhálóval, redőnnyel ellátott, hőszigetelt, fa nyílászárokra cserélt, cseréptető és tetőszerkezet cserélt, a ház külső hőszigetelést és nemes vakolatot kapott. A padlás szigetelése is megtörtént.
A családi házban a konyha, étkező, előtér hidegburkolatú, szobái laminált burkolatúak, fürdőkádas fürdőszobában a melegvizet a gázbojler, a fűtést gázkonvektorok biztosítják.
Elsődlegesen azoknak ajánlott, akik növénytermesztéssel (eper, virág, stb.,) szeretnének foglalkozni, mivel ehhez minden adott, ugyanis az ár tartalmazza a területen lévő fóliasátrakat, autómata öntözőrendszerrel, 3 fúrt kúttal, a szivattyúházzal, hideg és meleg párásítórendszerrel. Az ár tartalmazza a műveléshez szükséges tartályos permetezőgépeket, talajmarót és a vontató japán traktort is.
A fagyelleni védekezéshez fátyolfólik, palántázáshoz tálcák, vasálványok, palántakészítéshez szőnyeg, permetezőszerek és minden, ami szükséges megvan, csak el kell kezdeni a megélhetést garantáltan biztosító gazdálkodást és egy-két év alatt megtérül az ára. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 318901


Elhelyezkedés

Lajosmizse, A város szélén, belterületen.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6584860


+36 30

Ingatlannet kód: NET6584860


Az általad megtekintett eladó lajosmizsei (A város szélén, belterületen.) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 22 565 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 932 000 Ft, ami a lajosmizsei átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Koncz Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584860. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lajosmizse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.