star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Maglód, Központ

  • 105 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 078 m²

    telek

Vételár:

54,99 millió Ft

Eladó ház Maglód, Központ

  • 105 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 078 m² telek

  • Eladó ház Maglód, Központ

  • 105m²


Ár:

54 990 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Maglód városközpontjától alig pár perc sétányira, rendezett környezetben kínálunk megvételre, egy 105 négyzetméteres önálló családiházat, 1078 négyzetméteres összközműves belterületi telken.
A ház szerkezete stabil, tetőszerkezete jó állapotú, fedése cserép.
A tulajdonosok pár évvel korábban a nyílászórókat újakra cserélték, víz- és elektromosrendszerét felújították, a két fürdőszobát, illetve a konyhákat is korszerűsítették.

A ház jelenlegi elosztása két kisebb lakás egy épületen belül, de az eredeti 3 szoba, 2 fürdő és konyha, valamint előszoba elosztása könnyedén visszaálltható.
A kisebbik lakás szoba-konyha-fürdőszoba, a nagyobbik lakás pedig, nappali-szoba-konyha és fürdő elosztású.
A telek kellemes, könnyen karbantartható méretű, minden oldaláról körbekerített, sík és gondozott.
A helyi szabályok alapján 20%-ban beépíthető, így akár az élettér növelésére, vagy egy garázs építésére is van lehetőség.

Ajánlom az ingatlant elhelyezkedése miatt akár családoknak, akár vállakozásnak is.
A per, teher és igénymentes ingtlan irányára 54,99 millió forint.

Ha több információra van szüksége, vagy szeretné a házat személyesen látni, a fenti telefonszámon keressen bizalommal, akár a hétvégén is.


Elhelyezkedés

Maglód, Központ, Ady Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6640921


+36 20

Ingatlannet kód: NET6640921


Az általad megtekintett eladó Maglód, központi (Ady Endre utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 078 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 54,99 millió Ft, négyzetméter ára 523 714 Ft, ami a maglódi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tettye Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640921. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Maglód, Központ ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.