star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Magyaralmás

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 517 m²

    telek

Vételár:

32,3 millió Ft

Eladó ház Magyaralmás

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 517 m² telek

  • Eladó ház Magyaralmás

  • 90m²


Ár:

32 300 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Vh-004053. Magyaralmás központ közeli részén csendes utcában, felújítandó 2 szobás családi ház eladó!

Az ingatlan csendes utcában, központi helyen, 1517m2-es összközműves telken fekszik. A közelben buszmegálló, a központban iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár, üzletek.
A ház vegyes falazatú több mint 2/3-a tömés/vályogfal kicsi rész téglából épült. Cseréptetős. Az épületben külön bejáratú konyha étkező, és külön bejárattal előtér, innen nyílik 2 szoba, és a fürdőszoba.
A 1970-es évek elején épült lakóház stabil alapokon nyugszik, zömében vályog falazata 50-60cm vastag. Felújítást igényel, a fürdőben a vízrendszer, kiépítésre, a házban a gáz bevezetésre került. Az ingatlan összközműves.

A ház hasznos alapterülete kb 90 m2, elosztását tekintve a következő helyiségekből áll:
- Konyha-étkező, 2 szoba, fürdőszoba wc-vel, kamra
Fűtése gázkonvektor és kiegészítő fűtésként kályha szolgál, a melegvíz ellátást bojler biztosítja.
A szobák festettek, az épület nem szigetelt.
A házhoz kapcsolódó tornác beépített, ezt követi a ház végén egy zárt tároló.
Ami a ház udvarát illeti, több gazdasági épület, tároló, füstölő, illetve egy műhely pince is helyet kapott. Az ingatlan 1/3-a bekerített, a telken több kocsi számára van autóbeállási lehetőség. Az első udvarrész lekerítve, veteményes, különböző tárolók, ólak kerültek kialakításra.

Kertbarátoknak, hagyománytisztelő embereknek vagy egyszerűen a nyugalomra és a természet közelségére vágyoknak remek választás. Az ingatlan egyébiránt, építkezésre is alkalmas, méreténél fogva több lakóegység építhető rá.
Sajnos a településen Falusi CSOK nem elérhető, az ingatlan CSOK Pluszra pedig nem alkalmas. Egyéb hitel igényelhető, hívjon, szívesen segítünk.

Irány ára.: 32,3 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366890


Elhelyezkedés

Magyaralmás, Központ közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647182


Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647182

Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó magyaralmási (Központ közelében) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 517 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 32,3 millió Ft, négyzetméter ára 358 889 Ft, ami a magyaralmási átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Posztlné Leiti Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647182. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Magyaralmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.