star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Makó

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 627 m²

    telek

Vételár:

8,2 millió Ft

Eladó ház Makó

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 627 m² telek

  • Eladó ház Makó

  • 65m²


Ár:

8 200 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1947
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Festés után azonnal költözhető családi házAz 50-es években épült vertfalú parasztház a 70-es években alárakva és bővítve lett; megépült hozzá a fürdőszoba. Majd bevezették a gázt, felszerelték a konvektorokat. Ezt követte a folyosó beépítése, ami már téglából épült, de megtartotta az eredeti parasztház jelleget. Azóta a 2010-es években részben korszerűsítve lettek a belső terek, ablakok kerültek a hátsó falra, valamint bővítésként összenyitottak két szobát. A házba a közlekedőn keresztül lépünk be, ahonnan balra a fürdő nyílik, tovább előre a háló- és nappali, jobbra pedig a konyhába jutunk. A konyha mellett a kamrát és egy nyári konyhát is találunk. A lakóépület folytatásában egy faépület segíti a lomok tárolását. A kert gazdálkodásra alkalmas, meggy, dió és őszibarackfával beültetve. A ház jelenlegi tulajdonosa is gondolkodott a felújításban, de végül a továbblépés mellett döntött. Ennek a háznak fontos jellemzője, hogy felújításra szorul, kívül-belül. Emiatt elsősorban olyan fiatal pároknak lehet ideális, ahol megvan az ehhez szükséges elszántság és a szakmai hozzáértés. Ennek ráfordításával egy szép, modern, otthon készülhet.VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!
Érdeklődni Kardos Zsolt 06704262629


Elhelyezkedés

Makó, Gyóni Géza utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6525839


+36 70

Ingatlannet kód: NET6525839


Az általad megtekintett eladó makói (Gyóni Géza utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 627 m². További jellemzői: az építés éve 1947, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 8,2 millió Ft, négyzetméter ára 126 154 Ft, ami a makói átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kardos Zsolt referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6525839. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Makó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.