star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mályi

  • 125 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 026 m²

    telek

Vételár:

95 millió Ft

Eladó ház Mályi

  • 125 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 026 m² telek

  • Eladó ház Mályi

  • 125m²


Ár:

95 000 000 Ft

Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Mályi központi részén, egy csendes kis utcában található ez a 2004-ben épült, duplakomfortos, energiatakarékos, könnyű fém szerkezetes családi ház. Az egyszerre két utcára néző ház 1026 m2-es telken helyezkedik el. A ház teljesen körbejárható, a telek körbekerített. Mind a két utcából van bejárata és kocsibeállója. A tetőn található 12 KW-os napelemes rendszernek köszönhetően alacsonyak a közüzemi díjak. A napkollektor által szolgáltatott meleg víz tárolása 400 literes puffer tartályban történik. A 125 m2-es házban található 3 szoba, amerikai konyhás nappali étkezővel, 2 fürdőszoba, fűthető tároló, mely könnyen szobává alakítható. A nagyobbik szobához külön fürdőszoba és gardrób szoba is tartozik. A nappaliban elektromos padlófűtés gondoskodik a melegről, de található itt egy kandalló is. A többi helyiség melegét 2 hűtő- fűtő klíma és gáz cirkós radiátorok biztosítják. A fűthető garázs a házból is elérhető. A nyílászárók műanyagok. Az ablakokon alumínium hőszigetelt redőnyök találhatóak. A házhoz kapcsolódik egy nagy méretű terasz is. A terasz fedett részén helyett kapott egy jakuzzi amely rossz idő esetén fűthető, jó idő esetén nyitható teraszponyva alatt található. Az udvaron található még fa könnyűszerkezetes tároló helyiség és fúrt kút is. A kert szépen karbantartott. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon, akár hétvégén is! OTP banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási kérdéseben is állunk rendelkezésre.

95000000 Ft
Fehérvári György 30-928 2084

Referencia szám: M272238


Elhelyezkedés

Mályi, Bercsényi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645497


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645497

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mályi (Bercsényi utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 026 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 760 000 Ft, ami a mályi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Fehérvári György referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645497. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mályi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.