star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mályi

  • 129 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

86 millió Ft

Eladó ház Mályi

  • 129 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Mályi

  • 129m²


Ár:

86 000 000 Ft

Építés éve
2024
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kifinomult Életstílus Mályi Különleges Lakóövezetében

Kínáljuk ezt a lenyűgöző, modern és kifinomult otthont, amely egyedülálló élményt nyújt azoknak, akik igénylik a stílust és a kényelmet. Ez a 3 szobás, 129 négyzetméteres ingatlan Mályi egyik legelőnyösebb részén található, ahol a luxus és a technológia találkozik a természet csendjével.

Kiemelkedő Jellemzők:

Legújabb technológiával felszerelt otthon, amely a modern élet minden kényelmét és luxusát kínálja.
Korszerű hőszivattyús fűtésrendszer, amely hatékonyan biztosítja a kényelmes hőmérsékletet, miközben környezetbarát megoldást nyújt.
Tágas telek, amely bőséges helyet biztosít a szabadban való kikapcsolódáshoz és az élvezetekhez.
Elit lakóövezet, amely exkluzív közösségi életet és biztonságos környezetet kínál az itt élőknek.
Magas színvonalú építészeti tervezés és kivitelezés, amely különlegessé teszi ezt az otthont.
Elhelyezkedés:

Ez az ingatlan ideális választás azoknak, akik egy olyan helyet keresnek, ahol a városi kényelem és a természetes szépség egyensúlyban van. Mályi nyugodt környezete és a helyi látnivalók könnyű elérhetősége garantálja, hogy mindenki megtalálja az itt való tartózkodás kellemes és inspiráló pillanatait.

Kapcsolat:

Ha arra vágyik, hogy különlegesnek érezze magát minden egyes nap, ne hagyja ki ezt az alkalmat! Hívjon minket most, hogy megtekintse ezt az exkluzív otthont, és lépjen egy lépéssel közelebb álmai életstílusához!


Elhelyezkedés

Mályi, Zsálya utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647041


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647041

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mályi (Zsálya utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 129 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A családi ház ára 86 millió Ft, négyzetméter ára 666 667 Ft, ami a mályi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Bernadett referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647041. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mályi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.