star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Marcali

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ház Marcali

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Marcali

  • 140m²


Ár:

15 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Marcaliban 800 m2-es telken, 140 m2-es megkezdett családi ház építkezés eladó.
A központtól kb. 1,5 km-re található, buszmegálló 200 m.
A ház falazata a koszorúig kész, vakolt. Befejezhető akár sátortetős, akár nyeregtetős változatban is. A két külön lakóegység ikerház is lehet.
Közművek: villany, víz, csatorna a telken van, gáz az utcában.
 
Marcali a Balatontól 13 km-re található, az autópálya lehajtótól kb. 10 km-re! Marcali egyre népszerűbb város minden korosztály körében, a belváros közelsége mellett páratlan infrastruktúra is társul. A közelben megtalálható minden szolgáltatás. Üzletekkel jól ellátott: Spar, Tesco, Penny, Aldi, Lidl, drogériák, pékségek, gyógyszertár, éttermek, cukrászdák, posta, bank és üzletek sokasága várja a vásárlókat. A környék közlekedése kiváló. A városban egyre népszerűbb termál és élményfürdő is található.
Ár: 15,- M Ft


Elhelyezkedés

Marcali


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597053


LAKÁSKULCS-direct Keszthely

LAKÁSKULCS-direct Keszthely

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597053

LAKÁSKULCS-direct Keszthely

LAKÁSKULCS-direct Keszthely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó marcali családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 107 143 Ft, ami a marcali átlaghoz képest 74%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Visontai Ferenc referens a LAKÁSKULCS-direct Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597053. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Marcali ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.