star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Martonvásár

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 643 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Martonvásár

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 643 m² telek

  • Eladó ház Martonvásár

  • 90m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1976
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Martonvásáron központhoz közel, de mégis csendes utcában eladó egy 176 m2-es, tégla építésű, 3 szintes családi ház.

A földszinten található garázs (aknával), pince, kazánház

A középső szinten egy nappali, konyha és egy wc.

A legfelső szinten található 3 szoba és egy fürdő.

Elhelyezkedésének köszönhetően az üzletek (Tesco, Coop), az általános iskola, az óvoda, posta, kormányhivatal, stb. gyalogosan is pár perc alatt elérhetőek.

A ház 15 perc sétára található a vasútállomástól, a közelben sportolási lehetőség, üzletek, iskola, posta stb. találhatóak.

A város központját átszeli a 7-es főút, illetve a határában elhalad az M7-es autópálya is, így könnyen megközelíthető Budapest és Székesfehérvár is. A Velencei-tó 15 percre, a Balaton fél óra, Budapest 20 perc távolságra található.

A tömegközlekedés is kiváló a városban, sűrűn közlekednek az elővárosi vonatok és a buszjáratok.

Martonvásár ékessége a Brunszvik-kastély és a Beethoven emlékmúzeum, amely családi kirándulások kedvelt helyszíne.

A Duna House teljes körű ügyintézésével állunk az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához csok, babaváró, illetve kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni ezt a hangulatos családi házat, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Referencia szám: HZ058237


Elhelyezkedés

Martonvásár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546418


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó martonvásári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 643 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 776 667 Ft, ami a martonvásári átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546418. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Martonvásár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.