star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Martonvásár

  • 70 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Martonvásár 1. kép

Eladó ház Martonvásár

  • 70 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Martonvásár

  • 70m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
G
Erkély, terasz mérete
12 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Martonvásáron, jól frekventált helyen, az M7 autóút mellett a Budai úton eladó egy részben 50 %-ban felújított falusi ház, nagy telekkel, hasznosítható belterületi telken.

A házban egy nagyszoba 6 x 6 méter, egy konyha 4 x 4 méter új mosogatóval és elszívó rendszerrel. A mosdó és zuhanyzó, elektromos bojler éjszakai árammal valamint wc elszívó berendezéssel belülről szigetelve padlófűtéshez szükséges csőrendszer beépítve. 

A felújítás során teljesen új tetőszerkezetet kapott az ingatlan. A tetőtér kiépíthető. 

A fűtés vegyes cirkó rendszer, a belső elektromos hálózat pedig teljesítmény bővítéssel és teljesen új kábelezéssel lett kiépítve ipari áram 220/380 Volt. A klímaberendezés kiépítése folyamatban van. 

A szoba belső falai hőszigetelve vannak, a plafon álmennyezete hangszigetelve van.

A folyosóról nyílik egy üvegezett veranda. Egy tároló 6 x 6 méter, egy padlásfeljáró kamra 4 x 6 méter tartozik a házhoz. 

Egy személygépkocsi garázs, egy magas garázs szerelőaknával újonnan kiépítve. 

A telken kerekeskút van vízszivattyúval a kert locsolásához 60 méter vízvezeték kiépítve. Az ingatlan hétvégi háznak, vagy irodának is alkalmas. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően Tesco, élelmiszerüzlet 5 perc sétával elérhető el. Buszmegálló a közelben, a vasútállomás 15 perc távolságra található. 

Az ingatlan per, teher- és igénymentesINGATLANOSOK KÉREM NE KERESSENEK ! 

 

 


Helyiségek

Szoba
25m²

Elhelyezkedés

2462, Martonvásár, Budai út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6643156


Az általad megtekintett eladó martonvásári (Budai út ) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a martonvásári átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Szilvia Rédei hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643156. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Martonvásár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.