star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Martonvásár

  • 146 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 685 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Martonvásár

  • 146 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 685 m² telek

  • Eladó ház Martonvásár

  • 146m²


Ár:

74 900 000 Ft

Szobák száma
7
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

ELADÓ INGATLAN MARTONVÁSÁRON A KASTÉLY KÖZELÉBEN!!

1980-BAN ÉPÜLT A HÁZ TÉGLÁBÓL, 2 SZINTES, SZUTERÉN+FÖLDSZINT, 685 m2-es telekkel !!

Az ingatlan egy 2 lakásos társasház alsó szintjén található a kastély közelében. Stílusa nagyon egyedi szinteltolással, fa elemekkel díszítve került kialakításra. A 2 szint elosztása a képek között található alaprajzokon jól látszik, a szuterén és a földszint egy élettérként funkcionál.

2010-ben 12 cm külső szigetelést és új nyílászárókat (sok helyen redőnnyel) építettek be.

Fűtése gázkazánról radiátor hőleadókkal, a meleg víz pedig átfolyós vízmelegítővel van megoldva. A szobák nagy részében szép állapotú parketta van, egyéb helyiségekben pedig járólap. Minden szoba külön bejáratú.
A kert gyönyörű, fákkal dúsan beültetett, melyben egy különálló tároló is helyet kapott!!

Martonvásár nagyon népszerű város, kiváló adottságai és látnivalói miatt, az ország szívében található 30 km-re Budapesttől és Székesfehérvártól, 13 km-re a Velencei-tótól, közel az M7 autópályához és a 7-es főúthoz. Vonatközlekedés szempontjából Budapest-Székesfehérvár vonalon.

További kérdés esetén hívjon bizalommal bármikor vagy írjon e-mailt!!


Elhelyezkedés

Martonvásár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634535


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó martonvásári családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 146 m², míg a hozzá tartozó teleké 685 m². A családi ház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 513 014 Ft, ami a martonvásári átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Matkovics Nikolett referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634535. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Martonvásár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.