star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mátészalka, Új-telep

  • 300 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ház Mátészalka, Új-telep

  • 300 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Mátészalka, Új-telep

  • 300m²


Ár:

159 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

-a felső szint felújítás alatt- melyet az új tulajdonosnak kell befejeznie.

A beltér:

Mátészalka közkedvelt lakóövezetében eladó egy 1995.-ben épült,tégla falazatú,2 szintes 3 generációs, a felső szint részben felújított/befejezés alatt áll/ 3 x 100 m2-es alapterületű modern családi ház!  Minden szint- külön bejárattal rendelkezik, egymástól független,valamint a földszint és az emelet belülröl is átjárható. Korszerű fűtés árammal (H.tarifa bekötve) Minden szintet egy 7 KW.os GREE hűtő-fűtő klima lát el, a melléképületben szintén 7 KW-os, míg a jakuzzi/szauna helyiségekben 3.5 kw-os GREE hűtő-fűtő klima található.A fűtésre ezen kivül. vegyes tűzelésű kazán ás gázkazán is rendelkezésre áll.

Az ingatlan külsőleg a tavalyi évben lett felújítva, új 3 rétegű műanyag hővédő üveg nyilászárók,a redőnyök mindenhol távirányítóval, vagy okostelefonnal vezérelhetőek..10 c-m-es külső szigetelés-modern festés,újra lécezett tető, rajta új Bramach beton tetőcserepek,felfalazott felső erkélyek, LED világítások stb.,

A felső szint félig már fel van újítva-új vizcsövek, elektromos vezetékek, kiépített padlófűtéssel.Led világítással.-ez befejezésre vár!

A ház mögött- egy 120 m2-es szintén szigetelt melléképület található ami kialakítható- edzőteremnek- lakásnak- raktárnak stb.,)ez is egyidőben felújítva a lakóházzal.

A ház és a melléképület mögött,egy terasz.-spájz, valamint egy külön bejárattal rendelkező,plusz helyiség (vendégszoba) ezt követi egy 2 beállású 35 m2-es garázs- elektromos garázskapuval.- de a többit már nem sorolom fel, sok látnivaló van még, ami nagyon értékes, jöjjön el és nézze meg személyesen, nem fogja megbánni! Hívjon!!!! Bármikor!!!!

A környékről:

Nagyon jó helyen van, széles utcában, jó szomszédokkal van körbelakva.


Elhelyezkedés

Mátészalka, Új-telep, MÁTÉSZALKA


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6623504


Belvárosi Ingatlan és Hitel Iroda

Belvárosi Ingatlan és Hitel Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Belvárosi Ingatlan és Hitel Iroda

Belvárosi Ingatlan és Hitel Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6623504

Belvárosi Ingatlan és Hitel Iroda

Belvárosi Ingatlan és Hitel Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Belvárosi Ingatlan és Hitel Iroda

Belvárosi Ingatlan és Hitel Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Mátészalka, Új-telepi (MÁTÉSZALKA) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 159 millió Ft, négyzetméter ára 530 000 Ft, ami a mátészalkai átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Belvárosi Ingatlan és Hitel Iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623504. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mátészalka, Új-telep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.