star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mátészalka

  • 210 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 721 m²

    telek

Vételár:

58 millió Ft

Eladó ház Mátészalka

  • 210 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 721 m² telek

  • Eladó ház Mátészalka

  • 210m²


Ár:

58 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Mátészalkán csendes kis zsákutcában megvételre kínálok a központhoz közel, pár perc sétányira, egy szintes 2*105 nm nagyságú családi házat. Az emelet szépen ki van alakítva, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, beépített konyhával, 3 szoba plusz nappalival, fürdőszoba és Wc-vel. Ezen a szinten vezet le a lépcsőlejáró az alsó szintre, mely szintén 105 nagyságú nagy terekkel rendelkezik, kisebb ráfordítással szobák és fürdőszoba is kialakítható. Itt található a garázs, melybe az udvar felől lehet beállni. A felső szinten egy 13,5 nm nagyságú zárt terasz található. Az ingatlan belülről lett szigetelve, gipszkartonnal és a födém között üveggyapot van a megfelelő szigetelés elérése végett. A garázs és műhely szilikátból épült kb 9*15 m (135 nm) hosszú épület, mely három bejárattal rendelkezik. Kertrésze alkalmas pihenésre vagy konyhakert kialakítására. Nézze meg megéri, egy kellemes hangulatú otthon alakítható ki, a belvároshoz közel, de mégis nyugodt helyen, kellemes környezetben, jó szomszédokkal! A közelben iskola, óvoda, bolt és nem messze található gyógyszertár és a kórház. Keressen bizalommal, további tájékoztatás végett!


Elhelyezkedés

Mátészalka, Móricz Zsigmond köz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627323


Várkonyiné Antal Ágnes

Várkonyiné Antal Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627323

Várkonyiné Antal Ágnes

Várkonyiné Antal Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mátészalkai (Móricz Zsigmond köz) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 721 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 276 190 Ft, ami a mátészalkai átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Várkonyiné Antal Ágnes referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627323. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mátészalka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.