star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mátraterenye, Nádújfalu

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 472 m²

    telek

Vételár:

5,5 millió Ft

Eladó ház Mátraterenye, Nádújfalu

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 472 m² telek

  • Eladó ház Mátraterenye, Nádújfalu

  • 60m²


Ár:

5 500 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

MÁTRATERENYE NÁDÚJFALUN ELADÓ 2 HÁZ 1 TELKEN!

A 1472nm. telken 60 nm családi ház található, és egy 31 nm. lakható "gazdasági" épület. Mindkét ingatlan erős felújítást igényel. 1940-es években épültek, vályogból. Villany, víz, gáz bevezetve. A villanyóra feltöltős, jelenleg a gáz el van zárva.
A fő épületben 2 szoba, előtér, és egy konyha kialakítható. Minden ablakon műanyag redőny van. Korábban konvektorral fűtötték az épületet, most fatüzelésű kályhával megoldható. A WC helye ki van alakítva, és egy mosogató is azonnal beköthető a konyhában. Külön bejárattal rendelkezik még egy hátsó tároló és egy spejz.
A kisebb épületben szintén bent van a villany, víz és a gáz. A konvektor azonban innen is le van szerelve. A fürdőszoba helyiségben található egy WC, és egy zuhanyzó rész. Itt is kialakítható egy konyha és egy szoba.
A kert végében magas löszfal húzódik. A falu legcsendesebb része, gyönyörű panorámával. Számos túrista útvonal található erre. Tiszta, erős levegő, igazi erdő illat vár ránk. Az utca végén már az erdő található. Jelenleg eléggé lelakott, de egy kis ráfordítással, szívvel, takaros otthon varázsolható belőle.

Ir.Ár.: 5,5MFt.

Friss erdő illata..


Elhelyezkedés

Mátraterenye, Nádújfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6568949


HASONLÓ INGATLANOK


32 000 000 Ft

Mátraterenye

  • Alapterület: 112m²

27 900 000 Ft

Mátraterenye, Homokterenye, Kossuth út

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 138m²
Az általad megtekintett eladó Mátraterenye, nádújfalui családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 472 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 5,5 millió Ft, négyzetméter ára 91 667 Ft, ami a mátraterenyei átlaghoz képest 62%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Forján Pál hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6568949. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mátraterenye, Nádújfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.