star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mátraterenye

  • 112 m²

    alapterület
  • 2 880 m²

    telek

Vételár:

32 millió Ft

Eladó ház Mátraterenye

  • 112 m² alapterület
  • 2 880 m² telek

  • Eladó ház Mátraterenye

  • 112m²


Ár:

32 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Mátraterenyén, a főúton elhelyezkedő 2880 m2-es telek, kiváló műszaki állapotú 112 m2 hasznos alapterületű családi házzal eladó! A ház beton alapra, vegyes falazattal, fa födémmel, cserép tetőborítással épült. Az épület külső és belső hőszigeteléssel kialakított. Az utcafronti ablakok műanyag alapanyagúak, így a fűtési költség is igen alacsony. Az ablakok redőnyökkel felszereltek. A helyiségek belmagassága a padló és a gipszkarton álmennyezet között 3 méter. A házban előszoba, 3 külön bejárattal rendelkező nagyszoba, nappali, konyha, fürdőszoba található. A ház bejárata elé 20 m2-es fedett pihenőteraszt is építettek. A két utcafronti szoba parketta, a nappali és a hátsó szoba lamináltpadló, a többi helyiség modern kerámialap burkolatú. A korszerűen kialakított fürdőszoba káddal és zuhanykabinnal törölközőszárítós radiátorral rendelkezik. Régebben a házat gázkonvektorokkal fűtötték, jelenleg vegyestüzelésű központifűtéssel kialakított. A meleg vízellátást villanybojler biztosítja. A vízellátás kútról, házi vízművel történik. A vezetékes vízcsonk az udvarba be van vezetve. Az utcafronti kerítés új gondozásmentes fémkerítés. Az udvar térkövezett, két gépkocsi számára fedett beálló és garázs is rendelkezésre áll. A lakóház mellé nyári konyha és műhely került kialakításra. A központi fűtés vegyes tüzelésű kazánja a műhelyben került elhelyezésre, amit elektromos fűtési lehetőséggel is elláttak. Az udvarban jó állapotú disznóólak, két ló tartására alkalmas istálló, tüzelő és takarmánytároló, kutyakennel került kialakításra. A betontámfal lépcsőjén juthatunk fel a hátsó termő gyümölcsfákkal beültetett kertrészbe. A támfalba épített ajtó a beton födémmel rendelkező pincébe vezet, felette hangulatos szaletli került kialakításra. A ház tökéletes műszaki állapota miatt nincs szükség a legkisebb felújításra sem, maximum a tulajdonosváltás követő szokásos higiéniai festést lehet elvégezni. Az ingatlan nagycsaládosoknak, vagy többgeneráció együttlakására is kiválóan alkalmas!
Irányár: 32.000.000.-Ft
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A


Elhelyezkedés

Mátraterenye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603308


HASONLÓ INGATLANOK


5 500 000 Ft

Mátraterenye, Nádújfalu

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 60m²

27 900 000 Ft

Mátraterenye, Homokterenye, Kossuth út

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 138m²
A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 880 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 285 714 Ft, ami a mátraterenyei átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603308. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mátraterenye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.