star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőkövesd

  • 96 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 785 m²

    telek

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó ház Mezőkövesd

  • 96 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 785 m² telek

  • Eladó ház Mezőkövesd

  • 96m²


Ár:

33 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Borsod vármegyében Mezőkövesd városában jó állapotú családi ház eladó!

Borsod vármegyében 3 szobás 96 m2 lakóterű családi ház eladó. 785 m2 telken, rendben, tisztán tartott ingatlan. A ház falazata tufa, teteje palatető. A bejárati ajtó új, az otthon melegét gázcirkó, vegyes tüzelésű kazán, illetve kandalló biztosítja, 5 éve a fűtés teljes felújítása megtörtént. A közlekedőben beépített szekrény található. A konyha és a fürdőszoba felújítást igényel. Tágas helységek jellemzik az ingatlant. A házban a 3 fázis be van vezetve. A ház fele alatt pince lett kialakítva. Az udvar gondozott, itt találjuk, a melléképületeket. Garázs; mobilgarázs; illetve szoba-konyha rész felújításra vár, amelyben fűtés, víz és szennyvíz is be van vezetve. A nyitott terasz mellett, szőlő lugas várja az új lakóit. A kellemes pihenést madárcsicsergés biztosítja.

A városban óvodák, iskolák, középiskolák találhatók. Csendes környék, tiszta levegő, zöldövezet jellemzi, ezért fiatal házasoknak is megfelelő választás. A szomszédok kedves, megbízható emberek. A dolgos hétköznapok után igazi pihentető otthonra lelhet benne új tulajdonosa. Ajánlom idősebb házaspár részére is, hogy megpihenjenek. Megfelelő befektetésnek is, hiszen városunkban sok híres látnivaló található, és itt kipihenheti magát a Zsóry Gyógyfürdőben is.

Munkahelyek a közelben, Mezőkövesden több, nagyobb munkahely várja munkatársait. Eger, Miskolc könnyedén megközelíthető.
Az ingatlan megtekintése ügyfelünk kérésének megfelelően, előzetes egyeztetés után lehetséges!
További szolgáltatások:
- díjmentes, teljes körű hitelügyintézés, CSOK ügyintézés, biztosítás, stb...

Költözés megegyezés szerint.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal!


Elhelyezkedés

Mezőkövesd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6489181


Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6489181

Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mezőkövesdi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 785 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 353 125 Ft, ami a mezőkövesdi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Kerékgyártó Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6489181. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőkövesd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.