star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőtúr

  • 128 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 750 m²

    telek

Vételár:

9 millió Ft

Eladó ház Mezőtúr

  • 128 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 750 m² telek

  • Eladó ház Mezőtúr

  • 128m²


Ár:

9 000 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Mezőtúr újvárosi részén, a IV. úton egy összkomfortos családi házat. A 750 nm-es telken egy 128nm-es, vegyes falazatú főépület található. Az ingatlan tulajdonosai egy teljeskörű felújításba kezdtek, azonban ez félbemaradt, így ennek befejezése az új tulajdonosra vár.

A felújítás alatt megtörtént a villamos hálózat teljeskörű áthúzása és a teljesítménybővítés. Új alzatbeton és vele együtt új víz- és szennyvízcsövek kerültek beépítésre. A külső és belső nyílászárókat jó minőségű fa ablakokra és ajtókra cserélték. A mennyezetet több helyen lambériával burkolták. A fűtésről gáz-cirkós központi fűtés gondoskodik, melyhez új radiátorok kerültek beépítésre, de kiegészítő fűtésként a nappaliban található cserépkályha is jó alternatíva lehet. Az ingatlanban maradt építőanyagok (szalagpadló, szigetelés stb...) a vételár részét képezik.

Az ingatlan alapja egy vályogfalazatú parasztház, melyhez téglából építettek hozzá új helyiségeket. Az épületben helyet kapott egy tágas hálószoba és nappali, két kisebb szoba, egy konyha étkezővel, kamrával, egy fürdőszoba külön WC-vel, valamint egy két részből álló mosóhelyiség.
Az udvar rendezett, az épület és a tető jó állapotú, kis ráfordítással azonnal költözhető.

Az ingatlan Mezőtúr csendes, családbarát környékén, a IV. úton található. Pár perc sétával elérhető bolt, gyógyszertár, orvos.

A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére


Elhelyezkedés

Mezőtúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6524635


Fórizs Péter Mátyás

Fórizs Péter Mátyás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6524635

Fórizs Péter Mátyás

Fórizs Péter Mátyás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mezőtúri családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 750 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 9 millió Ft, négyzetméter ára 70 313 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 66%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fórizs Péter Mátyás referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6524635. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.