star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőtúr

  • 190 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 793 m²

    telek

Vételár:

67 millió Ft

Eladó ház Mezőtúr

  • 190 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 793 m² telek

  • Eladó ház Mezőtúr

  • 190m²


Ár:

67 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
2
Szobák száma
6 (3 + 3)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
A 793 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, részben parkosított, végső kivitelezésre vár. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, 15 cm hőszigeteléssel; a nagyrészt galériás belső tér mellett az emelet fa födémszerkezetre épített, teljes értékű lakótér; az ácsolt faszerkezet minden részén kőzetgyapot szigeteléssel; alacsony dőlésszögű mediterrán tetővel, cserép fedéssel.
Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése: elektromos padlófűtésre kiépített, helyiségenként termosztáttal vezérelhető, takarékos fűtés rendszer; kiegészítő hűtése és fűtése 3 klíma által biztosított; meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása 3x32A nappali valamint 1x25A és 2x16A vezérelt. A kert locsolását ásott kút szolgálja.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 190 m2 hasznos alapterületű épület 133 m2 földszinti élettérből, 40 m2 emeleti lakótérből és 17 m2 fő tartószerkezeten belül kialakított garázsból áll. A tervezés során fő szempont volt a nagy belmagasságú galéria, az egy teret alkotó, természetes fénnyel jól megvilágított konyha, étkező és nyitott nappali tér, mint a családi ház központi helyisége, mely terasz és kert kapcsolata által folytonos szabadság érzetet biztosít.
A központi élettérhez az épület első traktusában közvetlenül kapcsolódik egy impozáns könyvtárszoba és egy kisebb alapterületű zárt nappali, mely igény esetén vendégszobaként is szolgál. A családi ház hátsó traktusában került kialakításra az edzőterem, valamint a mosókonyha és háztartási tárolóhelyiség, továbbá egy autó parkolását biztosító garázs. A központi élettérből nyílik a fürdőszoba és a fürdőn belül önálló helyiségként került kialakításra a wc.
Az emeleti szobák elérhetőségét biztosító szép ívű, karcsú lépcső a nappaliból indul és az emeltre érve egy nyitott közlekedőn át teljes rálátást biztosít a földszinti térre, majd ezt a légies könnyedség érzetet kiegészíti, a szobák nagy üvegablakain át a kert panorámája. Az emeleten három kisebb alapterületű szoba és egy gardróbhelyiséggel is rendelkező nagyobb hálószoba található.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához, piaci kamatozású hiteligénylés esetén, 30% önerő megléte mellett, mely lehet Babaváró hitel is, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan finanszírozásához a CSOK Plusz támogatott hitel igénybe vehető, mely finanszírozás esetén akár 10% önerővel megvásárolható az ingatlan. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Mezőtúr az Észak-Alföld egyik kedvelt városa és egyben járási központ Jász-Nagykun Szolnok vármegyében. A település tömegközlekedésben a menetrend szerinti autóbusz forgalomra valamint a vasútra támaszkodik. Vasúton a Szolnok-Békéscsaba és Mezőtúr-Orosháza vonalakon, autóbusszal pedig a járáshoz tartozó települések irányából közelíthető meg. Közúti elérhetősége észak felől a 46-os számú úton az M4 autópálya felől, déli irányból pedig az M44 autóút felől lehetséges.
A 15.700 lelket számláló településen több bölcsőde, óvoda, általános és középiskola várja az itt élőket és a városba költöző, gyermeket nevelő családokat. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.


Elhelyezkedés

Mezőtúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6543633


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6543633

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mezőtúri családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 793 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 352 632 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543633. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.