star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőtúr

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 535 m²

    telek

Vételár:

19,5 millió Ft

Eladó ház Mezőtúr

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 535 m² telek

  • Eladó ház Mezőtúr

  • 90m²


Ár:

19 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Mezőtúron eladó egy 90 m2-es, 3 egész szobás, szigetelt, vegyes falazatú családi ház. Az ingatlanhoz tartozik még egy 17 m2-es nyári konyha és étkezős nappali, mely teljesen külön nyíló. A telek területe 535 m2. Az ingatlan tehermentes.

Fűtését gáz (konvektorok), és a nappaliban, valamint a nyári konyhában található kandallók biztosítják, továbbá 2 db hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került. Melegvíz ellátásáról egy új, 2022-ben vásárolt 200 l Hajdú villanybojler gondoskodik. Az ingatlanban a villanyvezetékek cseréje 2021-ben megtörtént.

Az ingatlan 3 egész szobájából kettő, a tágas étkezős konyhából nyílik. A jelenleg nappaliként funkcionáló, de szobának is kialakítható helyiségből nyílik a harmadik szoba. Mindhárom szoba az utcafrontra néz. A konyhához tartozik egy különálló kamra. A fürdőszoba fürdőkáddal felszerelt, és ebből nyílik külön helyiségben a WC.

Az udvaron egy fedett, terasz jellegű rész, és több állattartásra alkalmas helyiség is található még.

Az ingatlant ajánlom gyermekes családoknak; illetve azoknak, akik nem szeretnének felújítani, mivel az ingatlan akár azonnal beköltözhető.

Az ingatlanra CSOK Plusz hitel is igényelhető, amiben szintén tudok segíteni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését és személyesen is szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Mezőtúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602634


+36 70

Ingatlannet kód: NET6602634


Az általad megtekintett eladó mezőtúri családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 535 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 19,5 millió Ft, négyzetméter ára 216 667 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Sándorné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602634. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.