star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Bábonyi-bérc

  • 69 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 338 m²

    telek

Vételár:

33,5 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Bábonyi-bérc

  • 69 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 338 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Bábonyi-bérc

  • 69m²


Ár:

33 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Belváros közeli családi ház eladó!
Miskolc kedvelt részén, a Feszty Árpád utcában, eladó egy tégla építésű, nettó 69 nm-es, felújított ikerház. A tető új, Tondach cserép héjazattal fedve. A falak szigetelve vannak. Az elektromos vezetékek cserélve lettek, riasztó rendszer került kiépítésre. Egy hűtő- fűtő klíma is beszerelésre került, mely a téli időszakban támogatja a fűtésrendszert.
Nyílászáróit tekintve a ház egyik részében fa szerkezetű hőszigetelt, a felújított részben modern, műanyag hőszigetelt ablakok kerültek beszerelésre, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval lettek ellátva. Falai festettek- gletteltek. A szobákban laminált parketta, egyéb helyiségekben csempe és járólap található. A fürdőszobában zuhanykabin került kiépítésre. A konyhában beépített konyhabútor és tűzhely található.
Az ingatlan jelenleg 2 szobával rendelkezik, amelyből a nagyobb könnyen kettéválasztható, az ablakok és a fűtőtestek elhelyezkedése miatt. Az épületnek egy 25 nm-es fedett terasz van, itt könnyedén kialakítható egy jakuzzi, mivel a vízvezetékrendszer kiépítése adott. Az udvaron található egy szalonnasütő és egy tárolásra alkalmas faház is. Az udvaron akár 3 autó beállási lehetősége is adott.
Helyiséglista:
1 előszoba
1 közlekedő
1 konyha + étkező
1 fürdő + WC
2 szoba
1 fedett terasz
Előnyös elhelyezkedése miatt kiváló infrastruktúrával bíró ingatlan.
Ajánlom annak, aki belváros közeli, de mégis csendes, nyugodt otthont keres.
Ha felkeltettem érdeklődését kérem, keressen bizalommal!
Majorosné Ildikó
Etikus ingatlanos
Amennyiben hitelre van, szüksége Magyarország összes bankjának ajánlatával várja önt független pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja önnek a legjobb megoldást. Korrekt ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételi szerződés menetét.


Elhelyezkedés

Miskolc, Bábonyi-bérc, Feszty Árpád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636527


+36 30

Ingatlannet kód: NET6636527


Az általad megtekintett eladó Miskolc, bábonyi-bérci (Feszty Árpád) ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m², míg a hozzá tartozó teleké 338 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 33,5 millió Ft, négyzetméter ára 485 507 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636527. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Bábonyi-bérc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.