star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 476 m²

    telek

Vételár:

57,9 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 476 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 110m²


Ár:

57 900 000 Ft

Építés éve
1968
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Miskolc kedvelt részén a Szentpéteri kapui lakótelepen, teljesen felújított, tetőtér beépítéses családi ház 480nm-es telken eladó. Repedésmentes szigetelt falak, betoncserépfedés, új hőszigetelt műanyag nyílászárók jellemzik az ingatlant. A fűtés kondenzációs kazánnal, a tetőtérben hűtő-fűtő klímával és kandallóval is biztosított. Az udvarról néhány lépcsőfokon az ingatlan előterébe lépünk, ahonnan megközelíthetőek a szobák a fürdőszoba a konyha, és a kamra. Az előszobából lépcsőn közelíthető meg az alagsorban lévő tárolóhely, szauna és zuhanyzó+ WC-vel. A lépcsőn fölfelé haladva tetőtéri tágas előtérbe érkezünk, ahol még két hálószoba, és WC+mosdó várja a pihenni vágyókat.Az udvaron felújított garázs található. Szalonnasütő hely, örökzöldek, virágok, csendes környezet teszik kellemessé az itt tartózkodást.A tulajdonosokat csere is érdekli - nagy erkélyes,világos lakás 1-2 emeletig, liftesben 1-5 emeletig ráfizetéssel. Pozsonyi és Kassai utcák előnyben!!!Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információval szolgálhatok hívjon bizalommal!Személyre szabott ajánlatot tervezünk, díjmentesen, amely a hitelt és az elérhető állami támogatásokat (CSOK, kamattámogatott hitel, Babaváró támogatás) is tartalmazza az Ön igényeire szabva.


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637333


Répásiné Dienes Judit

Répásiné Dienes Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637333

Répásiné Dienes Judit

Répásiné Dienes Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 476 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 57,9 millió Ft, négyzetméter ára 526 364 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Répásiné Dienes Judit referens a Miskolc, Kálvin János utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637333. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.