star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Bulgárföld

  • 135 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 444 m²

    telek

Vételár:

33 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Bulgárföld

  • 135 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 444 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Bulgárföld

  • 135m²


Ár:

33 000 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladó családi ház Miskolcon a Kárpáti utcában!
Eladó a Bulgárföldön a Kárpáti utcában egy 444 nm-es telken, 2 lakrészből álló családi ház. Fekvését tekintve Keleti és Dél- Nyugati tájolású. Az utcafronti lakóingatlan a 60- s években épült. Az akkori idők stílusát képviseli, mely hangulatos. Az ingatlan teljes felújítást igényel. A ház építőanyaga tégla, statikailag rendben van.
Az első lakrész helyiségei: előszoba, konyha, szoba, a lakrész alatt található egy pince. Ebben a lakrészben lehetőség nyílik egy fürdőszoba és egy tároló kialakítására is.
1985- ben történt egy hozzáépítés a belső udvar irányába. Ez az építmény szintén téglából épült, illetve a ház homlokzati része szilikát.
Egy szintes épület, jó elosztású!
Jó lehetőséget kínál egy korszerű átalakításra, mely során a mai kor igényei szerint egy légtérben helyezkedhet el a konyha, étkező és a nappali. Állapota szerint ez is felújítandó, melyet a kialakított ár is realizál.
Földszinti helyiséglista: előtér, konyha, hall, folyosó, 2 szoba, gardrób, fürdőszoba, Wc
Az emeleti részt egy tágas lépcsőn tudjuk megközelíteni.
Emeleti helyiséglista: 2 szoba, folyosó, Fürdő+ Wc
A két épület összenyitható.
A hely kiváló infrastruktúrával rendelkezik, csendes nyugodt lokáció, jó közlekedés jellemzi a környéket.
Ha szeretné megteremteni álmai otthonát, most talált egy jó alapot. Innen csak a fantázia szab határt. Itt megvalósíthatja elképzeléseit, egy csodaszép otthont.
Megtekintés céljából hívjon!
Amennyiben hitelre van, szüksége Magyarország összes bankjának ajánlatával várja önt független pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja önnek a legjobb megoldást. Korrekt ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételi szerződés menetét.


Elhelyezkedés

Miskolc, Bulgárföld, Kárpáti utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636557


+36 30

Ingatlannet kód: NET6636557


Az általad megtekintett eladó Miskolc, bulgárföldi (Kárpáti utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 444 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 244 444 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636557. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Bulgárföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.