star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Görömböly

  • 230 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 830 m²

    telek

Vételár:

35,99 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Görömböly

  • 230 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 830 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Görömböly

  • 230m²


Ár:

35 990 000 Ft

Szobák száma
7
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Miskolc Görömböly városrész csendes utcájában, egy emeletes téglaépítésű 230 m2 alapterületű 4+ 3 1/2 szobás felújítandó ház eladó!

Helyiséglista: földszinten: szoba, előszoba, pince, kazánház, garázs!
emeleten: 3 db szoba, félszoba, konyha, ebédlő, fürdőszoba, wc helyiség, 2 db erkély!
tetőtérben: 2 1/2 szoba, gardróbszoba, félkész állapotú fürdőszoba!
kertben: garázs, melléképület!

Az ingatlan ablakai hagyományos fa szerkezetűek redőnnyel ellátottak! Fűtése gáz és vegyestüzelésű kazánnal lehetséges, a hőleadás radiátorokkal történik! A szobák külön nyílnak, tölgyfa parkettával borítottak! A többi helyiség járólappal burkolt! Az emeleten elhelyezkedő szobákhoz erkélyek tartoznak! A tetőtérben gardróbszoba ki lett alakítva! A wc külön helyiségben kapott helyet! A konyhából nagyméretű ebédlőbe lehet bemenni! A ház alatt pince és garázs húzódik! A családi ház előkertes, a telek 830 m2-es teljesen sík és összközműves! A kertben fúrt kút, melléképület, 1 állásos garázs található meg! Az ingatlan több generáció együttélésére is alkalmas!
Az utca csendes, nyugodt!
Közelben megtalálhatóak boltok, buszmegálló!
A ház üres állapotú!

AZ ÁR ALKUKÉPES!


Elhelyezkedés

Miskolc, Görömböly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6475822


+36 70

Ingatlannet kód: NET6475822


Az általad megtekintett eladó Miskolc, görömbölyi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 230 m², míg a hozzá tartozó teleké 830 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 35,99 millió Ft, négyzetméter ára 156 478 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 57%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Tímea referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6475822. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Görömböly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.