star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Népkert

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 751 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Népkert

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 751 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Népkert

  • 130m²


Ár:

79 000 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE MISKOLC GÖRGEY ARTÚR UTCAI INGATLANIRODA kínálatában eladó a #163796 hivatkozási számú MISKOLCI CSALÁDI HÁZ.

Eladó Miskolcon egy 119 nm-es, 4 szobás polgári jellegű családi ház. Stukkókeretes ablakaival, díszes szemöldökpárkányaival az igazi polgári hangulatot méltóságteljes nyugalommal idéző épület. 

Ebben a házban lakott Bartók Béla felesége, Bartókné Pásztory Ditta zongoraművész, melynek emlékét a ház frontján dísztábla is jelzi.

A minimális átmenő forgalmat bonyolító utcában épült ház egy 751 nm-es telken helyezkedik el. Tágas szobáival, napsütötte ablakaival, részben gyümölcsfákkal, szőlővel beültetett kertjével, az ódon pincével, a titokzatos padlásterével, tágas tetőtéri teraszával, a Népkert környékén, remek adottságokkal rendelkező területen igazi kuriózum.

A ház kő lábazattal és tégla falazattal épült, melynek utcafronti részében két, egybe nyitott tágas szoba kapott helyet. A kényelmes méretű előszobából udvarra néző további nagy szoba helyezkedik el. A fürdőszoba és wc két oldalról is elérhető, így a lakás körbejárható. A konyha, a fürdőszoba és az előszoba járólappal borított, a szobákban jó állapotban lévő eredeti faparketta található. A ház fűtését és a használati melegvizet gázkazán biztosítja radiátoros hőleadáson keresztül. A polgári ház jellegéhez igazodva jó állapotban lévő fa kerettel rendelkező, modern hő- és hangszigetelt üvegezéssel ellátott dupla kivitelű ablakok biztosítják a szobák napfényességét. Az előtérből egy falépcsőn keresztül jutunk fel az emeleti szobába, amelyből egy panorámás, nagyméretű tetőteraszra léphetünk ki.

A padlástér számtalan kiaknázható lehetőséggel bír! A konyhából kilépve a belső udvarra néző fedett teraszon élvezhetjük a családi, baráti összejöveteleket, vagy akár itt megtalálhatja a hétköznapok békéjét és nyugalmát!

Az udvaron rendelkezésre áll 2 garázs és egy fotólabor, amely tárolásra, hobbiműhely kialakításra, de természetesen gépkocsi tárolására is egyaránt alkalmas. Az épület alatt található egy 3 helyiségből álló pince ami többcélú hasznosításra is alkalmas lehet.

A környéken egyaránt élvezheti a természet szépségét és csendjét, ugyanakkor nem kell lemondani a város nyújtotta lehetőségekről sem.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ MISKOLCI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #163796

Az OPENHOUSE MISKOLC GÖRGEY ARTÚR UTCAI INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Miskolc, Népkert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6584760


Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda

Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6584760

Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda

Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Miskolc, népkerti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 751 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 607 692 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Melegh Gézáné referens az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584760. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Népkert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.