star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Pereces

  • 120 m²

    alapterület

Vételár:

10,9 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Pereces

  • 120 m² alapterület

  • Eladó ház Miskolc, Pereces

  • 120m²


Ár:

10 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Családi Ház Rengeteg Potenciállal és Telekkel Együtt!

Keres egy olyan ingatlant, amely nemcsak otthonul szolgálhat, hanem lehetőséget nyújt álmai otthonának megépítésére? Akkor ez a 120 négyzetméteres családi ház pontosan Önnek lett teremtve!

Mi Teszi Ezt Az Ingatlant Különlegessé:

Rengeteg Tér és Lehetőség: Ez a tágas családi ház 120 négyzetméteres területet kínál, amely bőséges helyet biztosít minden családtagnak és tevékenységnek.

Több Telek Egyetlen Árért: Nem csak a házat vásárolja meg, hanem hozzákap 3 másik telekterületet is, ami hatalmas lehetőséget nyújt az ingatlan kiterjesztésére, eladására .Így vállalkozók számára is ideális befektetés.

Stabil és Megfelelő Állapot: Ez a ház erősen felújítandó állapotban van, de statikailag és tetőszerkezetileg megfelelő állapotban van, így biztos lehet abban.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Egy árban vásárolhat egy stabil alapot, és szabad kezet kap a saját álmai otthonának megépítésében. Hívjon még ma, hogy további információkat kapjon erről az egyedülálló ajánlatról!


Elhelyezkedés

Miskolc, Pereces


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6645119


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6645119

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². A családi ház ára 10,9 millió Ft, négyzetméter ára 90 833 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 75%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Bernadett referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645119. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Pereces ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.