star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 313 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 313 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 65m²


Ár:

15 000 000 Ft

Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Idilli Hétvégi Kikapcsolódás! Pihenés és Rekreáció, Hangulatos Környezetében a Bükk hegység Panorámájával!

Miskolc Ómassa városrészben elérhető hihetetlen lehetőség!
Ezt az átlagos állapotú, 65 négyzetméteres ikerház egyik felét kínálom megvételre, ahol a kikapcsolódás, pihenés és rekreáció mindig kéznél lesz.

Az ingatlan 1965-ben épült, tartós szilikát és tégla anyagokból, és egy 313 négyzetméteres területrészen található, ahol Ön minden pillanatban élvezheti a természet nyugalmát és a szabad levegőt.

Az otthon kényelmes elrendezése magában foglal 2 szobát, egy funkcionális konyhát, közlekedőt, tágas nappali-étkező teret és egy egylégterű fürdőszoba-wc helyiséget. A szobák padlózata meleg laminált parketta, nappali PVC, a többi helyiség járólap borítást kapott, hogy könnyen tisztántartható legyen.

A ház melegét egy hatékony házközponti rendszerű vegyes tüzelésű kazán biztosítja, melynek hőátadásáról minden helyiségben radiátorok gondoskodnak. Az otthon nyílászárói klasszikus fa szerkezetűek, finom vékony üvegezéssel, hogy a természetes fény szabadon áramolhasson és a környező panorámával harmonizáljon.

Az ingatlan bútorozottan kerül értékesítésre, így Önnek már csak a személyes érintésre van szüksége, hogy a sajátjává tegye. Az ingatlan állapota azonnali költözést tesz lehetővé, ugyanakkor egy minimális felújítás során, a saját ízléséhez igazíthatja.

Ómassa egy mesés település, ahol a csend és a bükki természet harmóniája teremt ideális hátteret a kikapcsolódáshoz. Csodálatos környezet, tiszta levegő és barátságos közösség jellemzi ezt a helyet. Ómassa közelében megtalálhatók a szükséges szolgáltatások és a kikapcsolódási lehetőségek, így minden adott a nyugodt életvitelhez.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy idilli hétvégi otthont szerezzen magának! Hívjon most, hogy személyesen is megtapasztalhassa az ingatlan varázsát és Ómassa pihentető környezetét!

Referencia szám: M249848


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6561356


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6561356

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 313 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 230 769 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Rohács Andrea referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561356. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.