star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 135 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 624 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 135 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 624 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 135m²


Ár:

55 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1996
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Miskolcon, Martin-kertváros központjában, közkedvelt részen levő, tetőtérbeépítéses sarokház eladó. Az ingatlan 1996-ban téglából épült, a tetőt zsindely fedi. A földszint 80 m2, az emelet pedig 55 m2 lakótérrel rendelkezik szintenként külön fürdőszobával. Nyílászárói műanyagok, redőnnyel felszereltek. Az otthon melegéről gázkazán illetve egy vízteres kandalló gondoskodik radiátor hőleadókon keresztül, míg az emeleten egy klíma is beépítésre került. A több mint 600 m2-es telken található egy kisebb ház, amelybe be van vezetve a gáz, a víz és a szennyvíz. Kialakításra került benne egy szoba, egy főzőfülke és egy zuhanyzós fürdőszoba is, melyből takaros külön lakrész alakítható ki. A telken található még egy 14 m2 alapterületű szerszámtároló. Az autó tárolása fedett kocsibeállóban megoldott.
Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, buszmegálló, bolt, gyógyszertár, óvoda, iskola pár perc sétával elérhető.

További információkért várom hívását!

Ingatlanirodánk díjmentes hitel- CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel áll Ügyfeleink rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6584578


Tyukodiné Négyesi Mónika

Tyukodiné Négyesi Mónika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6584578

Tyukodiné Négyesi Mónika

Tyukodiné Négyesi Mónika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 624 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 407 407 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Tyukodiné Négyesi Mónika referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584578. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.