star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 165 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 758 m²

    telek

Vételár:

28,99 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 165 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 758 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 165m²


Ár:

28 990 000 Ft

Szobák száma
6 (3 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Miskolc Pereces városrészen keresi új gazdáját ez a 758 m2-es telekre felépített,165 m2-es, 2 generációnak is megfelelő családi ház.

A házat 1980-as években építették téglából. 3 szintből áll az ingatlan.

Az alagsori részben található a kazánház, illetve régen vendéglátó egységként üzemelő helyiség, amelyből egy 1+1 szobás, konyha, fürdőt lehet kialakítani.
A földszinten, amelyet jelenleg lakótérként használnak, kialakítottak 3 szobát, konyhát, nappalit étkezővel, fürdőszobát és egy különálló mellékhelyiséget.
A tetőtérben egy fürdőszoba-wc, 2 szoba, konyha - nappali - étkező, és egy terasz található.
A tavalyi évben megkezdődtek az ingatlanon a felújítási munkák, amelyeknek a befejezése az új tulajdonos feladata lesz.

Kicserélték a víz- és szennyvízrendszert a földszinten és a tetőtérben, illetve villanyvezetékek cseréje is megtörtént a lakótérben.
Új burkolatot kaptak a szobák, a konyha és az előszoba.
A falakról lekerült a lambéria, és festésen estek át.
Új vegyes tüzelésű kazánt tettek be, kicserélték a radiátorokat, illetve másodlagos fűtésként a nappaliba felszerelésre került egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma.
Elkezdődött a ház szigetelése, amelyet a déli és nyugati oldalon teljesen befejeztek, az északi és keleti oldal még várja a munkálatok végeztét.

A parkolás saját garázsban oldható meg, amelyben szerelőakna található.
A buszmegálló a ház előtt van.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon!
Díjmentes, bank semleges hitel tanácsadást biztosítunk minden érdeklődő számára.
Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is a segítségére lehetek, forduljon hozzám bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359569


Elhelyezkedés

Miskolc, Bollóalja utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6586823


+36 30

Ingatlannet kód: NET6586823


Az általad megtekintett eladó miskolci (Bollóalja utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 758 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 28,99 millió Ft, négyzetméter ára 175 697 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koza Andrea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586823. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.