star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 637 m²

    telek

Vételár:

54,8 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 637 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 110m²


Ár:

54 800 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Miskolc Rózsadombján nagyon jó adottságokkal bíró polgári ház eladó! Eladó Miskolcon a City Hotel mögött egy 3 szobás, 110 nm-es, jó állapotú polgári ház, 637 nm-es telken. Az ingatlan statikailag kiváló állapotú, falazata 45-50 cm tégla, szigetelt, a homlokzat színezett, tetőtere beépíthető, alagsora szuterén a teljes épület alatt. Mind a szuterén-, mind a padlástér könnyen megközelíthető és további lehetőségeket ad az esetleges bővítésre (pld. szuterén szintre mosókonyha, dühöngő, szauna, konditerem kiépítésére). A lakószint nagyon jó elosztású (3 szoba, konyha + étkező + terasz, fürdő és különálló wc),nagy belmagasságú világos szobák és nagy alapterületek jellemzik a szobák közti átjárhatósággal, ezért könnyen saját igényre alakítható a belső elosztás, a legnagyobb szoba akár két kisebbre is osztható. A nyílászárók hatalmasak és polgári jellegükből adódóan gyönyörűek. Az ajtók kezeltek és dupla szárnyúak, az ablakok hőszigeteltek és felújítottak, jól záródnak. Az ingatlan gépészetileg is jó állapotú, fűtése gázkazánról megoldott. A telken belül a ház nagyon jól elhelyezett, az utcafronttól kellő távolságra egy díszfásított előkert választja el, a ház mellett a déli oldalon és a ház hátsó védett részén egy élhető méretű terület biztosítja a családi házas nyugalmat. Itt helyezkedik el a terasz is, mely biztosítja a konyhából kilépve a kertkapcsolatot. A portán szerelőaknával ellátott garázs is található, de az udvaron még 1-2 autó parkolása megoldott. Az ingatlan kiváló választás a polgári környezetet, építészetet és belvárosi elit lokációt kedvelők/keresők számára! Hívjon bizalommal és ismerje meg ezt a páratlan ingatlant, nézzük meg együtt!


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6597779


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6597779

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 637 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 54,8 millió Ft, négyzetméter ára 498 182 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Lukács Ágota referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597779. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.