star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 126 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 762 m²

    telek

Vételár:

57 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 126 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 762 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 126m²


Ár:

57 000 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
2
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kiváló lehetőség!
Eladó egy szép, galériás családi ház Miskolcon, a Komlós-tetőn, egy jó levegőjű kertvárosi környezetben.

Ez a 126 nm-es ingatlan egy 762 nm-es telken helyezkedik el, és mindent magában foglal, amire egy nagyobb családnak szüksége lehet. Az 2003-ban épült ház téglából készült, Bramac tető héjazattal rendelkezik, valamint modern, hőszigetelt, műanyag nyílászárókkal van felszerelve.

Az ingatlan rendkívül napfényes, mivel déli tájolású, így mindig élvezheti a természetes fényt. Az alsó szinten egy amerikai konyhás, étkezős nappali található, amely kiváló hangulatot teremt a térben, ráadásul remek kilátás nyílik a kertre. Emellett egy hálószoba, fürdőszoba, külön WC és spájz is megtalálható a földszinten.

A galéria szintre vezető csigalépcsőn felérve egy tágas előtér fogad bennünket, ahonnan két tetőtéri szoba és egy fürdőszoba nyílik. A szobák parafaborítást kaptak, míg a többi helyiség járólappal burkolt.

Az ingatlan fűtése házközponti kialakítású gáz cirkó kazánnal történik. A járólapos helyiségekben energiatakarékos padlófűtés biztosítja a kellemes hőátadást, míg a szobákban és egyéb helyiségekben radiátorok találhatóak. A nappaliban pedig egy hangulatos kis kandalló gondoskodik az otthon melegéről.

Az ingatlanhoz tartozik egy 21 nm-es garázs is, amely hét méter hosszú és két autó tárolására alkalmas.

Ez a családi ház kiváló választás nagyobb családosok számára. Az utca csendes és nyugodt, és a lakókörnyezet is nagyon kellemes.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt az ingatlant, amely minden igényét kielégítheti.


Elhelyezkedés

Miskolc, Báthory sor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632721


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632721

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Báthory sor) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 762 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 57 millió Ft, négyzetméter ára 452 381 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Vályi Attila referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632721. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.